Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Έκτακτα δρομολόγια του "Πρωτέα"

Για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των Βορείων Σποράδων με προορισμό την ηπειρωτική Ελλάδα εν όψει των εορτών, το F/Β ΠΡΩΤΕΑΣ προγραμματίζει έκτακτο δρομολόγιο αύριο Σάββατο 21/12 στις 08:00 από Γλώσσα και αντίστοιχα στις 8:45 από Σκιάθο με προορισμό τον Βόλο. Το δρομολόγιο στις 13:00 του Σαββάτου από το Βόλο θα εκτελεστεί κανονικά.

Στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των από την ηπειρωτική Ελλάόα επιβατών με προορισμό τις Βόρειες Σποράδες το F/Β ΠΡΩTEΑΣ σήμερα Παρασκευή 20/12 θα αναχωρήσει από τον Βόλο στις 20:30 με προορισμό την Σκιάθο και Γλώσσα.

7 σχόλια:

  1. Ο μικρός φτωχός Πρωτέας αποδεικνύεται συνεπής στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των νησιωτών μας. Παρά τις δυσκολίες της εποχής και τα προβλήματα στην ακτοπλοϊα ο Πρωτέας έμεινε μόνος την στείρα περίοδο του χειμώνα και στέκεται αξιοπρεπέστατα δίπλα στους νησιώτες με φθηνό εισιτήριο,προσφέροντας κοινωνικό έργο, μεταφέροντας ακόμη και δωρεάν ευπαθής ομάδες συμπολιτών μας,όπως αθλητικές ομάδες - συλλόγους - ασθενείς κλπ. Μετά τα απογορευτικά έκανε έκτακτα δρομολόγια για να καλύψει το κενό που δημιουργούνταν. Για τα Χριστούγεννα έβαλε έκτακτα δρομολόγια, εκτιμώντας τις παραπανίσιες ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων των νησιών μας και όχι μόνο. Θα μπορούσε να το αποφύγει. Θα μπορούσε να αυξήσει το εισιτήριο.Έτσι και αλλιώς μόνος του είναι. Η Χελλένικ έφυγε σαν κυνηγημένη, δείχνοντας το σκληρό μονοπωλιακό πρόσωπο της και αφήνοντας τις Σποράδες χωρίς πλοίο της τον οικονομικά ασύμφορο χειμώνα. Είναι πλέον ανεπιθύμητοι στα νησιά μας. Βαρέθηκε ο κόσμος την αδιαλλαξία, τον εμπαιγμό, την κοροϊδία τους. Η απουσία τους συσπείρωσε τις συνειδήσεις μας. Υπάρχουν όπως βλέπουμε και άλλες λύσεις, καλύτερες, που πρέπει να όλοι μας να τις στηρίξουμε η να δημιουργήσουμε. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους με ΥΓΕΙΑ - ΑΓΑΠΗ και ΔΟΥΛΕΙΑ και ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ και το εξαιρετικό πλήρωμα του που ελπίζουμε να μην μας διαψεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκτακτο απο Γλωσσα για Βολο λαι πρεπει οντως να λεμε ευχαριστω στον Πρωτεα οι Σκοπελιτες απλα ας παρουν μια ψαροβαρκα να ταξιδεψουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα που το καράβι δεν περνά την ώρα που θέλεις έξω απο το σπίτι σου. Απλά σου θυμίζω ότι όλους τους προηγούμενους χειμώνες, ποτέ δεν είχαμε καράβι Σάββατο και ποτέ δεν έκαναν έκτακτο δρομολόγιο να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Επίσης σου θυμίζω πώς και η Γλώσσα ανήκει στην Σκόπελο. Αλλοστε είναι ελάχιστες οι φορές που πηγαίνουμε εμείς στη Γλώσσα ενώ εκείνοι έρχονται συνέχεια στην Σκόπελο για να ταξιδέψουν. Αν θέλεις πραγματικά να ταξιδέψεις μπορείς. Φτάνει η γκρίνια και η μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα είναι το νησί, είτε αρέσει είτε όχι. Δεν θα το "σπάσουμε" σε δύο! Ας λέμε και ένα ευχαριστώ που έχουμε πλοίο με φθηνό εισιτήριο, επιτέλους! Το θέμα είναι να υπάρχουν δρομολόγια! Δρομολόγια πλοίων και δρομολόγια λεωφορείων που θα σε πηγαίνουν είτε στη Γλώσσα είτε στη Σκόπελο για να πάρεις το πλοίο. Σήμερα όμως έγινε κάτι ανήκουστο! Ήμουν θεατής σε μία παράσταση φαρσοκωμωδίας! Το λεωφορείο από Σκόπελο έφυγε στις 7 το πρωί ενώ είχε κόσμο (περίπου 12 άτομα), άδειο!!! Ο οδηγός έφυγε σαν να οδηγούσε το δικό του επιβατικό αυτοκίνητο! Γιατί παρακαλώ; Ποιος ευθύνεται γι'αυτό; Γιατί να τρέχουν πανικόβλητοι οι ταξιδιώτες του Πρωτέα να βγάλουν εισιτήρια από το πρακτορείο του κύριου Κοσύφη για να προλάβουν το δελφίνι της hellenic seaways (που ευτυχώς έφευγε στις 7:15) για να πάνε στη Γλώσσα και να προλάβουν την ανταπόκριση; Γιατί να χάσει έστω και 50-60 ευρώ ο δήμος Σκοπέλου και να τα πάρουν άλλοι; Ποιος θα αποζημίωνε αυτούς τους ανθρώπους αν έχαναν το πλοίο; Πολλές ερωτήσεις που δεν ξέρω αν μπορούν να απαντηθούν...Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και όλοι μας κρατάμε "σιγήν ιχθύος" .Γιατί άραγε το δρομολόγιο του λεωφορείου δεν τροποποιήθηκε για να εξυπηρετήσει αυτά τα 12 άτομα; Όταν ο Δήμος γνωμοδοτεί υπέρ των μειωμένων δρομολογίων για την χειμερινή περίοδο,δείχνοντας ευαισθησία ίσως υπέρ των ιδιοκτητών των λεωφορείων, ξεχνώντας όμως τους κατοίκους του νησιού και την εξυπηρέτησή τους.Οι λεωφορειούχοι όμως δεν έχουν ευαισθησίες και δεν προσαρμόζουν αυτά τα δρομολόγια ανάλογα την εποχή την κίνηση και τις ανάγκες των μονίμων κατοίκων.Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος και φυσικά το έχουν αποδείξει επανειλημμένα, γι αυτούς υπάρχει μόνο το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι επιτακτική ανάγκη αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο, τα δρομολόγια των λεωφορείων να προσαρμοστούν με τα δρομολόγια του πλοίου.για την εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων του νησιού μας Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις εισιτήριο 19 ευρώ απο Γλώσσα για Βόλο και για ταξί να δίνεις 15 ευρώ, απο Κλήμα για Λουτράκι - Γλώσσα. Από Γλώσσα για Σκόπελο και αντίστροφα, δεν το συζητώ. Θέλεις ένα μεροκάματο. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι ( Δήμος- λεωφορειούχοι - πράκτορες των πλοίων - έστω και οι ταξιτζήδες να καθίσουν να βρούν λύσεις για την καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση των κατοίκων όλου του νησιού. Πρέπει όλοι μας, να απαλλαγούμε απο την εσωστρέφεια και τον εγωκεντρισμό που μας διακατέχει, να επικεντρωθούμε και να δουλέψουμε πάνω στα προβλήματα που μας απασχολούν, γιατί υπεύθυνοι για ότι μας συμβαίνει είμαστε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σε όλους ! Ήμουν ένας από τους 12 . ο κύριος οδηγός μας είδε και μάλιστα είδε εμένα προσωπικά σε περίπτωση που κάποιος πει ότι δεν στεκόμασταν σε σωστό σημείο ! Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιος είναι ο λόγος που έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό και πιο συγκεκριμένα σε περίπτωση που δεν έγινε "κατά λάθος" ποιο το όφελος του οδηγού και της εταιρείας hellenic όπως πολλά "περίεργα" μυαλά θα μπορούσαν να σκεφτούν !
    Θα περάσει σαν τυχαίο περιστατικό ! Δεν ρώτησε όμως κανένας υπεύθυνος τον κόσμο στις 7 το πρωί στο κρύο πως τελικά έκαναν δουλειά τους και αν είχαν τα λεφτά που άμεσα τους χρέωσε ο οδηγός !!! Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.