Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Σκουπίδια …μέχρι νεωτέρας!

Χειρότερες εικόνες από αυτή της φωτογραφίας αναμένεται να αντικρύσουμε τις επόμενες ημέρες αφού, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Σκοπέλου, δεν θα γίνεται αποκομιδή απορριμμάτων Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή μέχρι νεωτέρας, όπως επίσης και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Σκοπέλου ανακοινώνεται ότι δεν θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων τα Χριστούγεννα (Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου) και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου. Επίσης δεν θα γίνεται αποκομιδή απορριμμάτων τις Τετάρτες, τα Σάββατα και τις Κυριακές. Αυτό θα ισχύει μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης από την υπηρεσία. 
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και σας παρακαλούμε να βοηθήσετε ώστε να μην συσσωρεύονται απορρίμματα έξω από τους κάδους.

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους περιορίζονται οι μέρες συλλογής των απορριμμάτων. Ο κόσμος είχε καλομάθει να βγάζει μέχρι και Κυριακές σκουπίδια, εις βάρος των εργατοωρών αλλά και των εργατών που καλούνται να δουλεύουν μέχρι και τις Κυριακές. Πουθενά δεν έχει τόσες μέρες συλλογής. 4 ημέρες την εβδομάδα είναι ικανοποιητικά. Να μάθει ο κόσμος να διαχειρίζετε καλύτερα τα σκουπίδα. Το καλοκαίρι είναι διαφορετικά. Τότε πρέπει τουλάχιστον για 4 μήνες να έχει 7ήμερη αποκομμιδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΥΣ

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ Η ΛΙΠΑΣΜΑ

    ΑΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
    ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

    Κ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ...ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ- Κ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ.....

    Ο ΚΑΛΟΣ ...... ΣΑΜΑΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.