Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου

Η 18η Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο Ξενία)  στις  29 του μηνός Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Κυριακή, στις 7 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
• Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 21/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έγκριση μελετών προτεινόμενων πράξεων στο Ο.Σ.Α.Ν. Σκοπέλου καθώς και έγκριση των άρθρων πρόσθετης αποζημίωσης, λόγω ειδικών συνθηκών. 
• Έγκριση της 11ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικον. έτους 2013 (σχετική η υπ’άριθ.113/2013 απόφαση της οικονομικής επιτροπής). 
• Έγκριση της 12ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικον. έτους 2013 (σχετική η υπ’ άριθ.114/2013 απόφαση της οικονομικής επιτροπής). 
• Αναπροσαρμογή τελών χρήσης Πεζοδρομίων, Πλατειών και γενικά Κοινοχρήστων Χώρων, έτους 2014, λόγω της εν μέρει ακυρωτικής απόφασης της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας (σχετική η υπ’άριθ.115/2013 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.