Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων η Γλώσσα

Μέσα σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα,γεμάτη από λάμψη και κόσμο, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Γλώσσας με μεγάλη επιτυχία, η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν οι Τοπικοί φορείς, την Κυριακή 22Δεκεμβρίου.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι Βρετανοί της περιοχής ,οι οποίοι ερμηνεύοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια, σκόρπισαν κέφι σε μικρούς και μεγάλους.

Στη συνέχεια, η Ερασιτεχνική Χορευτική Ομάδα Γλώσσας και Λουτρακίου, παρουσίασε χορούς από Βόρειες Σποράδες, Κρήτη και Μακεδονία, κερδίζοντας το θερμό...
χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Την αυλαία έκλεισαν όπως κάθε χρόνο, οι μικροί πρωταγωνιστές όλων των εκδηλώσεων, τα παιδιά,με χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα απ' όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, λειτουργούσε χριστουγεννιάτικο παζάρι από τους μαθητές της Γ' Λυκείου, ενώ σερβίρονταν ζεστό κρασί και γλυκά.

Μια υπέροχη γιορτή, που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αυτές των μεγαλουπόλεων, αφού το Πνεύμα των Χριστουγέννων ήταν διάχυτο παντού! 

Γιώργος Ρουσέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.