Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ο. Σκοπέλου / Βόλεϊ Γυναικών: καλή και σοβαρή δουλειά που θα φαίνεται για πολλά χρόνια...

Κάτι καλό συμβαίνει στο βόλεϊ Γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου. Φέτος, όπως και πέρυσι, ο προπονητής Γιάννης Τσακάλης προσπαθεί να διδάξει στις αθλήτριες των ακαδημιών τεχνική, αγωνιστικό πνεύμα, ομαδικότητα και κυρίως αρχές, τις οποίες μόνο από τον αθλητισμό μπορείς να αντλήσεις. 
Γι΄ αυτό διοίκηση, προπονητής και αθλήτριες κλείνοντας το 2013 είναι υπερήφανοι για ό,τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα, κάνοντας με αισιοδοξία τον σχεδιασμό για το 2014.
Μια απόδειξη της σωστής δουλειάς που γίνεται είναι το ότι στη φετινή αγωνιστική ομάδα, που είναι κλάσεις ανώτερη από πέρυσι, οι Αναστασία...
Βερώνη, Γεωργία Καραχαλίδου και οι αδελφές Ελένη και Ιωάννα Σπύρου προέρχονται από την περυσινή ακαδημία.

5 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πληροφορίες στο κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου κάθε απόγευμα και στο κατάστημα του Λευτέρη Γιαννακόπουλου (παραλία)

      Διαγραφή
  2. Ο αθλητισμός κρατά μακριά τα παιδιά μας από άλλους επικίνδυνους δρόμους...........Μπραβο στον ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ μακάρι να υπάρξει συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,ΒΟΛΕΥ,ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ....)ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.