Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Βόλεϊ Γυναικών | Α.Ο. Σκοπέλου - Ολυμπιακός Βόλου 3-0

(25-15 / 25-17 / 25-14) 3-0
Πολύ καλή εμφάνιση και σπουδαία, από βαθμολογική άποψη, νίκη της ομάδας γυναικών βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου, η οποία, στην προσπάθεια για την είσοδό της στους αγώνες μπαράζ ανόδου, κέρδισε σήμερα με σχετική άνεση την  έμπειρη και αξιόμαχη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
Η κερκίδα του κλειστού ήταν γεμάτη από φίλους του αθλήματος, οι οποίοι παρά τον βροχερό καιρό και την άβολη ώρα έναρξης (8.30 μ.μ.) ήρθαν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν την ομάδα.
Από τον προπονητή Γιάννη Τσακάλη και τις αθλήτριες ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξη στην ομάδα.

Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ (Γιάννης Τσακάλης) Φλωρούς, Μούτση, Τσιβούλη, Αναγνωστοπούλου, Λεμονή, Κοχύλη, Καριοφύλη, Χλιβερού, Παπαλεξοπούλου, Κομανάκου, Τσαρπαλά, Γεράκη, Σάββα, Ζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.