Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση - καταγγελία της Λαϊκης Συσπείρωσης Σκοπέλου για την άθλια κατάσταση στο Κέντρο Υγείας

Με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο αποτυπώθηκε για μια ακόμη φορά μέσω του χθεσινού (12-01-2019) δημοσιεύματος των «Βορείων Σποράδων» («Σκόπελος: Όταν βρέχει, στο Κέντρο Υγείας στρώνουν κουβέρτες») η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, εγκυμονώντας σοβαρότατους κινδύνους για τους εργαζομένους του και τους ασθενείς και χρήστες των υπηρεσιών του!

Οι ευθύνες για την απογύμνωσή του, τόσο σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και κτιριακές υποδομές, είναι τεράστιες και βαρύνουν πρώτα απ΄ όλα την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που συνέχισε το άγριο τσεκούρωμα των δαπανών για την Υγεία, την ΥΠΕ Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη Δημοτική Αρχή Σκοπέλου, που σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στην εγκατάλειψη της μοναδικής δομής Δημόσιας Υγείας στο νησί.
Ελπίζουμε να μην προσπαθήσουν να διαψεύσουν τις φωτογραφίες του δημοσιεύματος ούτε να μας χορτάσουν με προθέσεις…
μεγαλόπνοων παρεμβάσεων ενόψει των τοπικών και περιφερειακών  εκλογών.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τους μαζικούς φορείς του νησιού, που ανέδειξαν με τη μεγάλη τους κινητοποίηση στις 24 του Οκτώβρη (κλικ) τα προβλήματα, να συνεχίσουν την πάλη τους ενάντια στην ενιαία πολιτική υποβάθμισης της Δημόσιας Υγείας, που εφαρμόζουν Κυβέρνηση και κόμματα του Κεφαλαίου και  στην οποία στοιχίζονται οι παρατάξεις τους στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!
Σκόπελος, 13-01-2019
Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.