Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Χρ. Βασιλούδης: Αφήνουμε έργα και μια μεγάλη "κληρονομιά" στο νέο Δήμαρχο (video - φωτογραφίες)

Ακούστε την ομιλία του Χρήστου Βασιλούδη:
«Αυτή είναι η τελευταία βασιλόπιτα που κόβω μαζί σας ως Δήμαρχος» είπε ο Χρήστος Βασιλούδης στην κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ και αυτή η φράση ήταν και η πρώτη δημόσια δήλωση, ότι ο Δήμαρχος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Μετά την ευλογία της πίτας από τον π. Νικόλαο και τον π. Ευάγγελο και την κοπή της από τον Δήμαρχο μαζί με τον Χρήστο Χρυσοφό και τον 87χρονο Σταύρο Πατσή, ο Χρήστος Βασιλούδης πήρε τον λόγο, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, για να περιγράψει τι κατόρθωσε η Δημοτική Αρχή την τελευταία 5ετία και ποια “κληρονομιά” αφήνει στον νέο δήμαρχο, που θα προκύψει από τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου, μεταξύ άλλων, είπε:
«Πολλοί λένε ο Βασιλούδης βαρέθηκε, κουράστηκε, απογοητεύτηκε και τα παρατάει. Τίποτα δεν ισχύει από τα παραπάνω. Τώρα είναι η ευκαιρία, νέα πρόσωπα, νέοι άνθρωποι να αναλάβουν την τύχη της Σκοπέλου...»

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έκανε ένα μικρό απολογισμό της 5ετίας που πέρασε, υπογραμμίζοντας τις μεγάλες φυσικές καταστροφές που έπληξαν το νησί, τις οποίες καμιά δημοτική αρχή κατά το παρελθόν δεν κλήθηκε να αντιμετωπίσει και την επιτυχημένη, κατά τον Δήμαρχο, αντιμετώπισή τους.

Ο Δήμαρχος, αφού υπενθύμισε ότι όταν ανέλαβε το 2014 δεν βρήκε ούτε μία μελέτη, ούτε ένα έργο, τόνισε ότι αφήνει στο νέο Δήμαρχο έναν Δήμο που δεν χρωστάει σε κανένα και εξασφαλισμένες πιστώσεις για σημαντικά έργα που θα υλοποιήσει η νέα δημοτική αρχή…










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.