Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Τραυματίστηκε στη Σκόπελο και τον έστειλαν για ακτινογραφία στη Αλόννησο!

Σε άλλες εποχές θα ήταν απίστευτο, αλλά δυστυχώς είναι πέρα για πέρα αληθινό, για γέλια και για κλάματα... Συμπολίτης μας τραυματίστηκε στο χέρι και ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου ζήτησε ακτινογραφία για να αξιολογήσει τη ζημιά.

Όπως είναι γνωστό το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου δεν διαθέτει χειριστή ακτινολογικού (κλικ), ενώ το ιδιωτικό πολυϊατρείο ήταν κλειστό λόγω εορτών. Η "λύση" λοιπόν, για τον άτυχο συμπολίτη μας, ήταν να πάει ή στο Βόλο ή στην Αλόννησο με το πλοίο της γραμμής!

Τελικά ο τραυματίας συμπολίτης μας πήρε το πλοίο, έφθασε στο Πατητήρι, εκεί ευτυχώς τον περίμενε η πάντα πρόθυμη χειρίστρια του ακτινολογικού του Π.Ι. Αλοννήσου για να τον μεταφέρει στο αρκετά μακριά από το λιμάνι ακτινολογικό, να βγει η ακτινογραφία και με το ίδιο πλοίο να επιστρέψει στη Σκόπελο!

«Η Οδύσσεια μιας Ακτινογραφίας» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός υπέροχου διηγήματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.