Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Χρωματιστά και άχρωμα φηφοδέλτια...

Γεφύρι της Άρτας” έχει καταντήσει το ψηφοδέλτιο που θα μπορούσε να ονομαστεί «…η συνέχεια!» αφού όπως με πληροφορούν εκ των έσω «ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν»... Τα “βέτο” που τίθενται ως προς τον επικεφαλής είναι πολλά, αλλά όπως όλοι θέλουν να πιστεύουν, στο τέλος θα βγεί άσπρος καπνός.

Εν τω μεταξύ έτερος υποψήφιος άρχισε να “παίζει μπάλα” και το Σαββατόβραδο βρέθηκε, στη διάρκεια αγώνα, μέχρι τον αγωνιστικό χώρο "για να χαιρετίσει", ενώ το πρωινό της Κυριακής το διέθεσε σε δημόσιες σχέσεις. Όπως διαδίδεται, το ψηφοδέλτιο του “έτερου” θα έχει απ’ όλους και απ’ όλα και θέλει να εμφανιστεί υπερκομματικό, αλλά θα είναι δύσκολο να πείσει για το τελευταίο.

Με “κόκκινο” ψηφοδέλτιο διεκδικεί τη Δημαρχία ο Γιώργος Αναγνώστου, ο οποίος θα ηγηθεί της εδώ Λαϊκής Συσπείρωσης, που στηρίζει το ΚΚΕ, με στόχο να αυξήσει τα μεγάλα ποσοστά που λαμβάνει η παράταξη στο νησί.
Να θυμίσουμε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» όλα αυτά τα χρόνια ούτε μια στιγμή δεν έκρυψε την κομματική της ταυτότητα και έτσι θα πάει στην κάλπη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.