Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας για τους 5.066 συμβασιούχους στα Δασαρχεία

[...το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, προβάλει το αίτημα για την μετατροπή αυτών των 8μηνων συμβάσεων εργασίας των 5.066 εργαζομένων, σε αορίστου χρόνου και την πρόσληψη και επιπλέον μόνιμου προσωπικού, με ΣΣΕ και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών στον τομέα της δασοπροστασίας και της πυροπροστασίας.]
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, εδώ και 4 μήνες πρωτοστατεί με τις παρεμβάσεις του στην αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, στον ΕΦΚΑ, στον ΟΑΕΔ και στα αρμόδια υπουργεία για την διόρθωση της λαθεμένης αναγραφής των ειδικοτήτων στο έντυπο έναρξης αναγγελίας απασχόλησης των εργαζομένων με το «πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την αντιπυρική προστασία», από συσκευαστές φρούτων ή ανειδίκευτων εργατών σε δασεργατών, αφού αυτό είναι το αντικείμενο που εργάζονται και γι’ αυτό εκπαιδεύτηκαν.

Μετά από αλλεπάλληλες παρεμβάσεις και κινητοποίηση των εργαζομένων στα δασαρχεία Λάρισας, Ελασσόνας, Αγιάς, στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο εργασίας, με την παρουσία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, Λαυρίου, Πάτρας και Αγρινίου και αντιπροσωπείας εργαζομένων, υπήρξε υπόσχεση ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα το θέμα θα επιλυθεί. Δεν εφησυχάζουμε, αλλά είμαστε σε ετοιμότητα.

Παράλληλα το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, προβάλει το αίτημα για την μετατροπή αυτών των 8μηνων συμβάσεων εργασίας των 5.066 εργαζομένων, σε αορίστου χρόνου και την πρόσληψη και επιπλέον μόνιμου προσωπικού, με ΣΣΕ και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών στον τομέα της δασοπροστασίας και της πυροπροστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.