Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Έρχεται η έξαρση της γρίπης | απαραίτητος ακόμη και τώρα ο εμβολιασμός

Εμβολιαστική Ημερίδα στη Γλώσσα
Ενημέρωση για το αντιγριπικό εμβόλιο και Εμβολιασμός

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 / 11 π.μ.
Αίθουσα Βιβλιοθήκης, Κοινότητα Γλώσσας

Καθώς αναμένεται η εποχική γρίπη να κορυφωθεί από Ιανουάριο έως Μάρτιο και ήδη η δραστηριότητά της στη χώρα μας παρουσιάζει ανοδική τάση και τα κρούσματα θα αυξηθούν βαθμιαία μέχρι και τις αρχές της άνοιξης οι αγροτικοί γιατροί της Γλώσσας Κώτση Λίζα και Τζιτζή Ευανθία, σε συνεργασία με τους φαρμακοποιούς της περιοχής διοργανώνουν Εμβολιαστική Ημερίδα στη Γλώσσα για την ενημέρωση των κατοίκων και των εμβολιασμό όσων επιθυμούν και δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα το εμβόλιο.

Το εμβόλιο μπορεί να σε σώσει! 
Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου οι αγροτικοί ιατροί της Γλώσσας θα πραγματοποιήσουν ενημέρωση για τον ιό της γρίπης και τον αντιγριπικό εμβολιασμό και στη συνέχεια θα εμβολιάσουν τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη βιβλιοθήκη της Κοινότητας Γλώσσας στις 11.00 π.μ.

Η γρίπη είναι μεταδοτική νόσος του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από τον ιό της γρίπης. Μπορεί να προκαλέσει ήπια ως σοβαρή νόσο και κάποιες φορές να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο. Οι ηλικιωμένοι, τα μικρά παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από ορισμένα χρόνια νοσήματα κινδυνεύουν περισσότερο από σοβαρές επιπλοκές της γρίπης.

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος πρόληψης είναι ο εμβολιασμός με το αντιγριπικό εμβόλιο, το οποίο, όταν χορηγηθεί σωστά και έγκαιρα, προφυλάσσει από τη μετάδοση του ιού της γρίπης, συμβάλλοντας στην προστασία από τις σοβαρές επιπλοκές της γρίπης καθώς και στη μείωση απουσιών από την εργασία, το σχολείο και κάθε άλλη κοινωνική εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.