Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Σκόπελος | Απορρίμματα και ακαθαρσίες σε απόσταση αναπνοής από δύο νηπιαγωγεία

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ,
Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ..!
Φαίνεται ότι ορισμένοι Δημότες δεν σέβονται τον χαρακτηρισμένο παραδοσιακό οικισμό της Σκοπέλου, τους ιερούς Ναούς και τα σχολεία, στα οποία μικροί μαθητές βρίσκονται μεγάλο μέρος της ημέρας.

Δεν εξηγείται αλλιώς η “συνήθεια” που έχουν να αφήνουν τα οικιακά απορρίμματά τους σε όποια τοποθεσία τους βολεύει και όχι στους πλησιέστερους κάδους.

Αυτή τη φορά θα θίξουμε το πρόβλημα που δημιουργείται από τη ρίψη απορριμμάτων στην περιοχή Παναγίας Φανερωμένης, στην οποία βρίσκονται το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο και φυσικά ο Ιερός Ναός.

Οι σακούλες με τα σκουπίδια, κάποιες από τις οποίες είναι σχισμένες από γάτες, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα δύο σχολεία, ενώ γονείς και μικροί μαθητές πολλές φορές δεν καταφέρνουν να αποφύγουν να πατήσουν τις ακαθαρσίες, που υπάρχουν, ακόμα και στο προαύλιο του Νηπιαγωγείου, από τα πολλά ζώα, που κάποιοι επιμένουν να τα ταΐζουν στην μικρή πλατεία.
Οι εργάτες καθαριότητας κάνουν ό,τι μπορούν και η καθαρίστρια του σχολείου πασχίζει για να είναι όλα καθαρά, αλλά κάποιες φορές αυτό είναι αδύνατον, ειδικά Τετάρτη και Σαββατοκύριακο, που δεν γίνεται αποκομιδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.