Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Σκόπελος | Όταν βρέχει, στο Κέντρο Υγείας στρώνουν κουβέρτες! (φωτογραφίες)

Η δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, τόσο από άποψη στελέχωσης όσο και λειτουργίας το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, με ελλείψεις και σοβαρά προβλήματα στις κτιριακές υποδομές, που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία εργαζομένων και ασθενών, δεν είναι δυνατόν να περιγραφεί με λόγια, ούτε και με φωτογραφίες, αφού φαντάζουν αδύναμες μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα.
Κάθε φορά που βρέχει επιστρατεύονται κουβέρτες, για να σταματήσουν τα νερά που τρέχουν σε όλο σχεδόν το κτίριο, αλλά κύρια στο πρώην οδοντιατρείο και στο παιδιατρείο, όπου τα βροχόνερα βρίσκουν διέξοδο μέσα από τα ηλεκτρικά καλώδια και καταλήγουν στα πατώματα.

Η υγρασία και  η μούχλα, σε συνδυασμό με την έλλειψη κεντρικής θέρμανσης δημιουργούν μια κατάσταση η οποία όπως μας λένε εργαζόμενοι «δεν παλεύεται…».

Μπροστά σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα, ορθώνεται ένα μεγαλύτερο! Πρόκειται για την αδιαφορία της πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας, η οποία δεν αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να διεκδικήσει αυτό που της ανήκει…


ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΚΛΙΚ):

Κέντρο Υγείας Σκοπέλου | Ακόμα παρακάτω χωρίς να υπάρχει πάτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.