Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Σκόπελος | Στην “βλάβη”, στο “αυτόματο πότισμα” του Δήμου, είχε βάλει χέρι διπλανό πολυκατάστημα!

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑ Σκοπέλου, όταν πήγαν σήμερα το πρωί να διαπιστώσουν, για μια ακόμα φορά,  τη “βλάβη” στο αυτόματο πότισμα του Δήμου, μετά από το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας (κλικ).

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν επιχειρήσει πολλές φορές να αποκαταστήσουν την "βλάβη", αλλά δεν τα κατάφερναν, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν τί συμβαίνει. Σήμερα,  αποφάσισαν να ελέγξουν διπλανό πολυκατάστημα και με έκπληξη διαπίστωσαν ότι υπάλληλοι του καταστήματος είχαν συνδέσει την αντλία, που αντλούσε νερά από υπόγειο χώρο, που τους χειμερινούς μήνες “κρατάει” νερά,  λόγω ανόδου της στάθμης του υδροφόρου ορίζοντα, με το σύστημα αυτόματου ποτίσματος του Δήμου(!), αντί τα νερά να οδηγούνται στον αγωγό ομβρίων.

Ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Σκοπέλου, το οποίο ενημέρωσε τη διεύθυνση να διορθώσει τη σύνδεση άμεσα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.