Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Εθελοντές από Γλώσσα και Έλιος στη μάχη για την αποκατάσταση της βλάβης

Το νησί της Σκοπέλου και ιδιαίτερα την περιοχή της Γλώσσας πλήττει εδώ και ώρες το νέο κύμα κακοκαιρίας, καθώς σημειώνεται έντονη χιονόπτωση στη περιοχή. Η κακοκαιρία προκάλεσε βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του νησιού να μείνει χωρίς ρεύμα.

Τρία δέντρα που έπεσαν, το ένα στο δρόμο, το άλλο σε αυτοκίνητο και το τρίτο σε καλώδια, απέκλεισαν την δυνατότητα στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να προσεγγίσουν το σημείο και να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Συνεργείο εθελοντών με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Πατσή, τον υπάλληλο καθαριότητας Απ. Καπρή, τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ Γιώργο Σταμούλο και Γιάννη Σταματίου, μαζί με τον Στέλιο Σταμούλο, κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες έσπευσαν στο σημείο, έκοψαν τα δέντρα, ελευθέρωσαν το δρόμο και οι υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ αποκατέστησαν τη βλάβη.
Το δέντρο πεσμένο στα ηλεκτροφόρα καλώδια...

Τέλος καλό…
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στους εθελοντές για την επιτυχή προσπάθειά τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.