Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Σκοπέλου

Την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας της Δημοτικής Ενότητας Σκοπέλου, του Δήμου Σκοπέλου, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την εκδήλωση κατολισθητικών φαινομένων και καθιζήσεων στις 12-01-2019 στην παραπάνω περιοχή, αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Ταφύλης.
Η κήρυξη, η οποία εγκρίθηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου, θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι μήνες μήνες, ήτοι έως και 12 Ιουλίου 2019.
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΕΔΩ)

Εν τω μεταξύ, όπως είναι ήδη γνωστό ο Αιμίλιος Κωμοδρόμος, Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, Διευθυντής του Εργαστηρίου Υπολογιστικής Γεωτεχνικής Μηχανικής, Σύμβουλος Μηχανικός σε θέματα Γεωτεχνικής Μηχανικής και Αλληλεπίδρασης Εδάφους - Κατασκευών, με μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση μελετών θεμελιώσεων, αντιστηρίξεων, σηράγγων και γεφυρών, στην οποία περιλαμβάνεται η εκπόνηση άνω των 300 γεωτεχνικών ερευνών και μελετών καθώς και ειδικών στατικών μελετών, έχει αναλάβει την μελέτη, την οποία σε λίγες ημέρες θα έχει στα χέρια του Δήμαρχος, ώστε στη συνέχεια να αναζητηθούν κονδύλια και να ανατεθεί το έργο με απευθείας ανάθεση.
Να ενημερώσουμε τους κατοίκους της περιοχής ότι το τμήμα της διαδρομής που φαίνεται στη φωτογραφία με κόκκινο χρώμα θα κλείσει λόγω επικινδυνότητας, ενώ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις θα γίνουν και στην περιοχή του Μύλου, όπου σε λίγες ημέρες αρχίζει το έργο στήριξης της πλατείας.
Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τις προειδοποιήσεις και να μην ακολουθούν τη διαδρομή για κανένα λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.