Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Χιόνια μέχρι το κύμα υπόσχεται η Σοφία για τις Βόρειες Σποράδες

Ανατολική Θεσσαλία και Βόρειες Σποράδες | Από το μεσημέρι της Παρασκευής 4-1-2019 εξαιρετική επιδείνωση, με τις χιονοπτώσεις μέχρι το κύμα! (φωτό αρχείου)
Παρασκευή 4/1: Αρχικά τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα είναι σε ύφεση στις περισσότερες περιοχές εκτός από την Θράκη που θα σημειώνονται χιονοπτώσεις μέχρι τα πεδινά και το Αιγαίο που θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις.

Γρήγορα όμως, προς το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά, ο καιρός θα επιδεινωθεί σημαντικά εκ νέου στην δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα, με κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα μέχρι και τα παραθαλάσσια τοπικά.

Στην νότια χώρα οι χιονοπτώσεις θα σημειώνονται από τα 200 μέτρα και άνω ενώ στην Κρήτη νιφάδες θα πέφτουν και από τα 500 μέτρα. Η θερμοκρασία στα βόρεια από -13 έως 2 βαθμούς, στα δυτικά από -12 έως 6 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από -10 έως 8 βαθμούς και στο Αιγαίο και την Κρήτη από 0 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ΒΔκοι στα 6-7 μποφόρ, και στο Αιγαίο θα πνέουν ΝΔ στα νότια τμήματα με εντάσεις στα 6-7 μποφόρ και ΒΔ στα βόρεια τμήματα με εντάσεις περί τα 7-8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.