Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Σκόπελος / Γυμναστήριο "κλειστό" τρυπητό!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ:
Όταν βρέχει, στο "κλειστό" κρατάμε ομπρέλα
Έξι χρόνια τρύπια στέγη και κουβάδες...
Κουβάδες σε κερκίδες, αλλά
και αγωνιστικό χώρο
Η Σκόπελος, όπως είναι γνωστό, είναι από τα λίγα νησιά που έχει ένα υπέροχο ανοιχτό στάδιο, για τα προβλήματα του οποίου έχουμε γράψει και θα ξαναγράψουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και ένα κλειστό γυμναστήριο, εξ ίσου σημαντικό, αλλά το ίδιο προβληματικό με το ανοικτό.

Η ιστορία του είναι γνωστή, την είχαμε γράψει πριν χρόνια στην έντυπη εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες”, την είχε περιγράψει και ο Δημήτρης Ντακούλας (κλικ) τον Μάρτιο του 2010(!), όταν η τότε δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί την άμεση επιδιόρθωση από εξειδικευμένο συνεργείο!

Έξι χρόνια μετά η κατάσταση του κλειστού - τρυπητού γυμναστηρίου παραμένει η ίδια, με αποτέλεσμα οι αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου τις βροχερές ημέρες να προπονούνται ανάμεσα σε κουβάδες - συλλέκτες νερού, αφού η στέγη είναι τρύπια και μπάζει, ενώ όταν αρχίσει το πρωτάθλημα να κινδυνεύει και η διεξαγωγή αγώνα, αφού στάζει και εντός παιδιάς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.