Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Σκόπελος | «Έπαινοι» για την απερχόμενη δημοτική αρχή

Για εγκατάλειψη και μαρασμό του Λουτρακίου κάνουν λόγο εδώ και πολλά χρόνια δημότες της Σκοπέλου, οι οποίοι διαμαρτηρήθηκαν έντονα γι’ αυτή την κατάσταση, αλλά τελικά δεν είδαν να διορθώνεται κάτι, παρά τις υποσχέσεις που πήραν κατά καιρούς.
Έτσι, με την ευκαιρία αλλαγής της δημοτικής αρχής, σε λιγότερο από ένα μήνα, αποφάσισαν να πουν «ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στην απερχόμενη δημοτική αρχή...

Γράφουν στην εφημερίδα κάτοικοι του Λουτρακίου:


Αξιότιμε κύριε Πούλιο,

Επ'  ευκαιρία της αποχώρησης της παλιάς Δημοτικής Αρχής και την αναληψη των καθηκόντων από την καινούργια, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο  ΕΥΓΕ στην απερχόμενη δημοτική διοίκηση και στο τοπικό συμβούλιο Γλώσσας για τον ζήλο και την έμπρακτη συμβολή τους στην διατήρηση ενός καθαρού δρόμου με άπειρες δυνατότητες πάρκινγκ.

Ηδη εδώ και πολλά  χρονια με τις ευλογιες του Δημου λειτουργεί δωρεάν πάρκινγκ σκαφών αναψυχής και παροπλησμενων αυτοκινήτων στην οδό  Μιαούλη (παράλληλη του κεντρικού δρόμου στο Λουτράκι Σκοπέλου). Η οδός αυτή καθαρίζεται με την απίστευτη συχνότητα  1 φορά ετησίως,   κατόπιν παρακλnσεων και συχνών οχλησεων των κατοίκων της περιοχής.  Για του λόγου το αληθές σας παραχωρούμε αρκετές φωτογραφίες με την παράκληση να δημοσιεύσετε τη διαμαρτυρία μας, υπενθυμίζοντας στους τοπικούς  άρχοντες ότι οι ίδιοι έλαβαν πέρσι  αποφάσεις για τον συγκεκριμένο δρόμο όσον αφορά το πάρκινγκ σκαφών αναψυχής και τρέιλερ.

Κλείνοντας ευχόμαστε στην νέα Δημοτική  Αρχή καλή  δουλειά, σωστές, γρήγορες  αποφάσεις και λύσεις καθώς  και την πλήρη εφαρμογή αυτών.

Είμαστε πάντοτε μαζί  με αυτούς που εργάζονται  για το καλό  αυτού του τόπου  και η κάθε κριτική που ασκείται είναι καλοπροαίρετη και είναι για το καλό  όλων μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία

Κώστας Παπαγεωργίου
Αντωνία  Μπερδάνη
Ilka Paust

Κάτοικοι οδού Μιαούλη στο Λουτράκι Σκοπέλου




ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΚΛΙΚ):

Παράνομη στάθμευση στον παράλληλο δρόμο της παραλιας στο Λουτράκι Γλώσσας