Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Παράνομη στάθμευση στον παράλληλο δρόμο της παραλιας στο Λουτράκι Γλώσσας

Στις 6 Ιουνίου ο Δήμος Σκοπέλου ενημέρωνε με ανακοίνωσή του τους ιδιοκτήτες τρέιλερ και αυτοκινήτων τα οποία βρίσκονται εγκαταλελειμμένα στην περιοχή της παραλίας Λουτρακίου και του παράλληλου της παραλίας δρόμου και δεν έχουν απομακρυνθεί, να τα απομακρύνουν άμεσα γιατί σε διαφορετική περίπτωση από Δευτέρα 11/6/2018 θα απομακρύνονται, από γερανό του Δήμου και τα έξοδα απομάκρυνσης και φύλαξης τους θα επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες τους.

Από τότε πέρασε σχεδόν ένας μήνας και τα εγκαταλελειμμένα παραμένουν στον δρόμο δυσκολεύοντας τη ζωή των κατοίκων. Για τον λόγο αυτό ο κ. Παπαγεωργίου έστειλε στην εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες" την παρακάτω επιστολή:

Κύριε Πούλιο,
με ανακούφιση και ευχαρίστηση διάβασα πριν λίγο καιρό στην ιστοσελίδα σας, ότι εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, οι τοπικοί άρχοντες του νησιού έλαβαν την απόφαση να καθαρίσουν τον παράλληλο προς την παραλιακή μικρό δρόμο (οδός Μιαούλη για όσους δεν την γνωρίζουν),  που εδώ και χρόνια είναι μόνιμο δωρεάν πάρκινγκ πολλών συντοπιτών μας  με τρέιλερ και αυτοκίνητα, που κάθε άλλο ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και παράλληλα διαμαρτύρονται για την ασθενή τουριστική κίνηση στην περιοχή εδώ.

Είμαι κάτοικος στον δρόμο αυτό και δυστυχώς δεν έχω καλά καλά την δυνατότητα να ξεφορτώσω το αυτοκίνητό μου καθώς έπρεπε να φύγω από το σημείο εκφόρτωσης για να περάσουν αλλά οχήματα που κινούνταν στον δρόμο. Δυστυχώς απεδείχθη για ακόμη μια φορά ότι η τοπική αρχή δεν είναι ικανή πέρα από φανφαρολογίες και μεγάλα λόγια να επιβληθεί με έργα στους συντοπίτες μας που κατά επανάληψη παρανομούν.

Ζητώ λοιπόν από εσάς να προβάλετε αυτή τη διαμαρτυρία που υποστηρίζεται από πολλούς συντοπίτες μας, μήπως και τελικά φιλοτιμηθεί κάποιος και  πράξει τα αυτονόητα. Πέραν τούτου αν θυμάμαι καλά, υπήρχε και η απειλή της ποινής για όποιον δεν μετακινήσει το αυτοκίνητό του ή το τρέιλερ. Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπήρξαν μόνο απειλές και λόγου του φόβου της ψήφου διοικεί πάντα η ανοχή.

Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία σας

Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου
Κάτοικος Λουτρακίου 
Οδός Μιαούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.