Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Με αισιοδοξία για την νέα χρονιά ξεκινούν τα αγωνιστικά τμήματα και οι ακαδημίες του Α.Ο. Σκοπέλου

Α.Ο. Σκοπέλου: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα στα παιδιά και τις ομάδες μας, αρωγό στην προσπάθειά μας

• ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ

• ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ | ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Με αισιοδοξία για τα 3 αγωνιστικά τμήματα και με το μότο «όλη η προσοχή μας στις ακαδημίες!», που δίνει και το στίγμα της δουλειάς που έγινε τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσει να γίνεται, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ και το μπάσκετ, με υπεύθυνους από τη διοίκηση σε κάθε τμήμα και φυσικά προπονητές που έχουν αρχίσει να κάνουν τα σχέδιά τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στο ποδόσφαιρο προπονητής είναι ένα νέο πρόσωπο, ο Γρηγόρης Πουρσαϊτίδης (κλικ), ο οποίος αναλαμβάνει και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου. Προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο έμπειρος παλαίμαχος τερματοφύλακας Δημήτρης Χρυσάνθης (κλικ).


Στο βόλεϊ προπονητής συνεχίζει ο ακούραστος εργάτης του αθλήματος, σταθερή αξία για πολλά χρόνια, τόσο σε ήθος, όσο και σε προσφορά Γιάννης Τσακάλης, ο οποίος κάθε χρόνο φτιάχνει αξιόλογη ομάδα από τις ακαδημίες τις οποίες επίσης προπονεί, αφού πολλές είναι οι παίκτριες που κάθε χρόνο εγκαταλείπουν την αγωνιστική ομάδα, μετακομίζοντας σε άλλη πόλη, λόγω σπουδών…

Στο μπάσκετ προπονητής θα είναι ο δοκιμασμένος και έμπειρος Κώστας Ξενοκώστας, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, διπλωματούχος προπονητής, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του με τα τμήματα υποδομών της γυναικείας ομάδος του Ολυμπιακού Βόλου. Υπήρξε βοηθός προπονητή και πρώτος προπονητής στην Α1 επί σειρά ετών και έχει καθίσει στον πάγκο του Μαγνησιακού, της Ολυμπιάδας Λάρισας, η οποία ανέβηκε στην Α1, εκ νέου στον Ολυμπιακό Βόλου και εδώ και δύο χρόνια στον Α.Ο. Σκοπέλου.
Προπονητής στις ακαδημίες μπάσκετ θα είναι ο γυμναστής - καθηγητής ΤΕΦΑΑ Μιχάλης Ντασκαγιάννης (κλικ).

Να ξαναπούμε ότι στον Α.Ο. Σκοπέλου λειτουργούν ακαδημίες ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ, στις οποίες συμμετέχουν πάνω από 150 παιδιά και οι οποίες αποτελούν φυτώριο για τις αγωνιστικές μας ομάδες…

Καλή αθλητική σεζόν! …και μην ξεχάσετε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ο Α.Ο. Σκοπέλου αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο τον Α.Ο. Σκιάθου για το Κύπελλο. Όλοι στις κερκίδες!

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ | ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Λαχειοφόρο αγορά πραγματοποιεί ο Α.Ο. Σκοπέλου, με σκοπό την ενίσχυση των αγωνιστικών τμημάτων του Ομίλου, αλλά και κατά κύριο λόγο, την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται στις ακαδημίες βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου, που την φετινή περίοδο αναμένεται να ξεπεράσουν τα 150 παιδιά. Μια προσπάθεια που συνεχίζεται στο νησί και έχει στόχο την ανάδειξη των μικρών μας αθλητών, αυριανών στελεχών στις αγωνιστικές ομάδες μας και την καλλιέργεια και μετάδοση του αθλητικού ιδεώδους.

Όλοι οι φίλοι του Α.Ο. Σκοπέλου, αλλά και οι φίλοι του ερασιτεχνικού Αθλητισμού καλούνται να βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα.

______________
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram  και στο YouTube γιατί  η εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες" σας πηγαίνει παντού!