Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Το Σωματείο Οικοδόμων Σκοπέλου για το ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων

Το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου καταδικάζει τα απεργιοκτόνα σχέδια της κυβέρνησης της Ν.Δ., που συνεχίζει την αντεργατική  λαίλαπα της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 
Έχοντας λάβει εντολή από τον ΣΕΒ και όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, του οποίου είναι υπηρέτης, ετοιμάζει νομοσχέδιο που θα βάζει στο γύψο το δικαίωμα της απεργίας, φακελώνοντας ηλεκτρονικά τους εργαζόμενους. Στόχος της κυβέρνησης και των μεγαλοεργοδοτών, σε συνδυασμό με την «εξαφάνιση» του βάσιμου λόγου απόλυσης και την αποδιάρθρωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας είναι να σημάνει σιωπητήριο στους χώρους δουλειάς.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο! 

Την ώρα που ήδη έχει αρχίσει ο νέος γύρος επίθεσης, με τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, τη διάλυση της Δημόσιας Παιδείας και Υγείας, τη μετατροπή της Επικουρικής Ασφάλισης σε ατομική υπόθεση του καθενός, για να διοχετεύει ζεστό χρήμα στο μεγάλο κεφάλαιο, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ηχηρή  απάντηση. Καλούμε τα μέλη  του σωματείου  και όλους τους κλάδους  των εργαζομένων να είναι σε αγωνιστική επαγρύπνηση  οργανώνοντας την πάλη για την απόκρουση των σχεδίων που προσπαθούν να μας αφοπλίσουν!

Μπαίνουμε μπροστά στη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας στη δουλειά, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, για μια ζωή με αξιοπρέπεια!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠO ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών
Επαγγελμάτων Σκοπέλου

ΣΚΟΠΕΛΟΣ, 7/9/2019