Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Σκόπελος | Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση για την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: (ψήφοι 7 έναντι 17 μελών του Δ.Σ.)
Άγγελος Ξηντάρης
Αντιπρόεδρος:
Γιάννα Ευσταθίου
Γραμματέας:
Μαρία Σοφικίτου

Με τις καθιερωμένες ευχές για καλή συνεργασία και δημιουργική θητεία από τον Προεδρεύοντα Νίκο Βαφίνη και τον Δήμαρχο Σταμάτη Περίσση ξεκίνησε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου για την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δ.Σ. και της Οικονομικής Επιτροπής.

Από την αρχή της συνεδρίασης φάνηκε πόσο καλή συνεργασία θα υπάρχει, αφού οι παρατάξεις της μείζονος (Ευσταθίου - Πρώτα η Σκόπελος) και ελάσσονος μειοψηφίας (Λαϊκή Συσπείρωση) δήλωσαν ότι δεν θα προτείνουν αντιπρόεδρο και γραμματέα, ενώ απείχαν και από την ψηφοφορία…

Μετά από αυτή την εξέλιξη ψήφισαν οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης και εξέλεξαν με μόλις 7 ψήφους έναντι 17 συμβούλων, τον κ. Ξηντάρη για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την κα Ευσταθίου για αντιπρόεδρο και την κα Σοφικίτου για Γραμματέα.

Μόνο αίμα δεν έφτυσα... ή ο άφθονος λόγος!

Παραδίδοντας την προεδρία της σημερινής ειδικής συνεδρίασης ο προεδρεύων Νίκος Βαφίνης είπε στον εκλεγμένο πρόεδρο Άγγελο Ξηντάρη:

«Πέντε χρόνια έχω περάσει τα πάνδεινα εδώ μέσα. Μόνο αίμα δεν έφτυσα! Σας παρακαλώ κ. Πρόεδρε να δίνετε άφθονο λόγο σε όλους τους συμβούλους...»

Η Οικονομική Επιτροπή

Η "πανίσχυρη", ελέω Κλεισθένη, Οικονομική Επιτροπή αποτελείται από τους:

(εξ οφίτσιο)
Σταμάτης Περίσσης (Πρόεδρος)
Νίκος Βαφίνης
Αρ. Βούλγαρης

(εκλεγμένοι)
Μαρία Σάββα
Σταμ. Κουκουρίνη - Φύβγα
Σπυριδούλα Καρβέλη
Γιώργος Αναγνώστου

Πρόταση να γίνονται ανοικτές για το κοινό οι συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής τηςμείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Ευσταθίου.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου: Απείχαμε από τις δημαιρεσίες γιατί είναι διακοσμητικός ο ρόλος του συμβουλίου