Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Τα copy paste δελτία και οι φωτό "δια του λόγου το αληθές"...

Διαβάσαμε σε δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής, στις 13 Σεπτεμβρίου, ότι «έγιναν εργασίες για την συμμόρφωση του Δημοτικού Σταδίου Σκοπέλου, καθώς και των αποδυτηρίων και πραγματοποιήθηκε αλλαγή του θερμοσίφωνα για να καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών».

Μετά από τρεις ημέρες (16-9-2019) «σηκώσαμε τα μανίκια»(!) και πήγαμε μέχρι το Δημοτικό Στάδιο για να διαπιστώσουμε ότι:

• Τα "συμμορφωμένα" αποδυτήρια της ομάδας του Α.Ο. Σκοπέλου ήταν κλειδωμένα και οι ποδοσφαιριστές άλλαξαν ενδυμασία στον αγωνιστικό χώρο!
• Τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, 5 ημέρες πριν από τον αγώνα με την Σκιάθο παρουσιάζουν την εικόνα που βλέπετε στη φωτό πάνω.

• «Αλλαγή του θερμοσίφωνα για να καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών» όπως αναφέρει το Δ.Τ. δεν έγινε... Ο θερμοσίφωνας αγοράστηκε μεν, αλλά δεν εγκαταστάθηκε! (βλέπε φωτό).

Καλή αθλητική σεζόν! …και μην ξεχάσετε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ο Α.Ο. Σκοπέλου αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο τον Α.Ο. Σκιάθου για το Κύπελλο. Όλοι στις κερκίδες!

Εικόνα από τα συμμορφωμένα αποδυτήρια...
Υ.Γ.: Οι λήψεις έγιναν από τα ανοιχτά παράθυρα...

______________
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram  και στο YouTube γιατί  η εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες" σας πηγαίνει παντού!