Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Σκιάθος | Ταξίδι εξοικείωσης δημοσιογράφων από τη Ρουμανία (φωτογραφίες)

Ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης δημοσιογράφων από τη Ρουμανία, το διάστημα 14-17 Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα των δημοσιογράφων περιελάμβανε ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο, στα μουσεία, στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού, στο Κάστρο, στις παραλίες Κουκουναριές, Ξέρξης, Ελιάς, Άγκιστρος, Λαλάρια και  Τσουγκριάς. Την αποστολή συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός.

Στη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, οι δημοσιογράφοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τη “συμπυκνωμένη” ομορφιά της Σκιάθου, όπως χαρακτηριστικά είπαν, πρώτη φορά είδαν τόση ομορφιά σε ένα μικρό νησί, και υποσχέθηκαν πως θα επιστρέψουν πολύ σύντομα.

Τα δημοσιεύματα που θα προκληθούν από το ταξίδι των δημοσιογράφων απευθύνονται σε ένα μέσο-ανώτερο κοινό, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως, Marie Claire, Harper’s Bazaar, ExtraVita.ro.

Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Σταφυλάκη Προϊστάμενο του ΕΟΤ Ρουμανίας, για την αποτελεσματική συνεργασία, το Ξενοδοχείο Εσπερίδες για τη φιλοξενία της 7μελής αποστολής, το εστιατόριο crazy cow για την προσφορά γευμάτων και τον Ανδρέα Τάσο για τις μετακινήσεις.