Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

ΣΚΟΠΕΛΟΣ | Μετάγγιση αίματος σε σκυλίτσα με πάνω από 500(!) τσιμπούρια

Το πάθος και η “τρέλλα” της Νάτασας Λαμπρόγιαννη για τα αδέσποτα και οι επιστημονικές γνώσεις του Δημήτρη Παπαιωάννου και Νίκης Λεμονή δίνουν ελπίδες ότι η σκυλίτσα που βρέθηκε χθες ετοιμοθάνατη στη Χώρα Σκοπέλου από την Regina Wenisch θα σωθεί και θα αρχίσει μια νέα ζωή.

«Οι κτηνίατροι Νίκη Λεμονή και Δημήτρης Παπαϊωάννου στην κλινική Vet care Skopelos κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, αλλά πώς να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα… Σήμερα (22-5-2021) έφθασε αίμα από τον Βόλο και άρχισε η μετάγγιση στη σκυλίτσα, την οποία ονομάσαμε Luz, ενώ παραμένει με ορό αφού χρειάζεται παυσίπονα και αντιβίωση…» μας είπε η Νατάσα Λαμπρόγιαννη από το Stray Care και στο τέλος δίνει μια ευχή: «Ζήσε κορίτσι μου και τα καλύτερα έρχονται..!»

Ορός και μετάγγιση αίματος για την Luz...

Συνεχίζοντας η Νατάσα, με πολύ πάθος, αμέτρητη αγάπη και περίσσια τρέλα μας λέει: «Βλέποντας την σκυλίτσα κάποιοι, χωρίς δευτέρη σκέψη, θα έλεγαν ευθανασία... ΟΧΙ! Αν υπάρχει ελπίδα να ζήσει θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου…. Ζήσε κορίτσι μου... ΖΗΣΕ!»

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ↓↓↓



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.