Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ζητούν συνέχιση της λειτουργίας του Εμβολιαστικού Κέντρου Σκοπέλου

Αν και το πρόγραμμα εμβολιασμού στη Σκόπελο για πολίτες ηλικίας 18+ άνοιξε στις αρχές Απριλίου και μάλιστα δύο φορές, αρκετοί συμπολίτες μας δεν θέλησαν να δηλώσουν συμμετοχή για διάφορους δικούς τους λόγους και έτσι έμειναν ανεμβολίαστοι. Έτσι το εμβολιαστικό Κέντρο Σκοπέλου διακόπτει τη λειτουργία του!


Μετά από αυτή την πληροφορία η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκοπέλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«'Οπως ενημερωθήκαμε στο εμβολιαστικό κέντρο Σκοπέλου, που εδρεύει στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, έχει σταματήσει ο εμβολιασμός για τους πολίτες του νησιού μας.

Συνεχίζεται για λίγες ημέρες μόνο ο εμβολιασμός της δεύτερης δόσης, σε όσους πολίτες είχαν κάνει την πρώτη δόση και μετά θα διακοπεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου.

Επειδή έχει αρχίσει η τουριστική περίοδος και η μη δυνατότητα εμβολιασμού και των υπόλοιπων κατοίκων του νησιού που επιθυμούν, μπορεί να αποτελέσει τεράστιο πλήγμα κοινωνικό και οικονομικό, ζητάμε τη συνέχιση της λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου και τον άμεσο εμβολιασμό όλων των υπόλοιπων κατοίκων που επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Όσον αφορά την Πολιτική Προστασία του Δήμου και τους κατοίκους του νησιού μας, κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατευτεί το νησί από τον Covid-19.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.