Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Δήμος Σκοπέλου | πρόσληψη πέντε ατόμων, ειδικότητας ΥΕ Εργατών (Πυροπροστασίας)

Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει την πρόσληψη πέντε ατόμων, ειδικότητας ΥΕ  Εργατών (Πυροπροστασίας), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) τετράμηνης διάρκειας, για την  αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας.

-Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

- Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους συμπληρωμένη, αυτοπροσώπως ή ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prosopiko@skopelos.gov.gr αφού προηγουμένως  επικοινωνήσουν με την υπηρεσία (τηλ. επικοινωνίας: 2424350131, 2424350103 αρμόδιοι υπάλληλοι: Γκίκα Βασιλική, Γούλας Γεώργιος) 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι  πέντε ημέρες και αρχίζει από Τρίτη 11-05-2021, επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου, στις    Κοινότητες Γλώσσας και Κλήματος, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας www.skopelos.gov.gr έως και τη Δευτέρα 17-05-2021

Η Ανακοίνωση, έντυπο αιτήσεως, καθώς και έντυπα υπεύθυνων δηλώσεων, πέραν των πινάκων ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων, θα βρίσκονται αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.skopelos.gov.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.