Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Κάλεσμα του Σωματείου Οικοδόμων για μαζική συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση και στις εκλογές


Το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου, ένα από τα πιο αγωνιστικά - ταξικά Σωματεία στην Ελλάδα, με πολύχρονη ιστορία γεμάτη επιτυχίες και κατακτήσεις, καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Τετάρτη 26 Μαΐου, στις 8.00 μ.μ. και σε εκλογές το Σάββατο 29 Μαΐου, από τις 6 μ.μ. - 10 μ.μ.

Το Σωματείο Οικοδόμων βαδίζοντας περήφανα και ταξικά την έβδομη δεκαετία της ζωής του (έτος ίδρυσης 1955) είναι και σήμερα στην πρώτη γραμμή της πάλης για την υπεράσπιση όσων έχουν απομείνει, μα πολύ περισσότερο για να χτίσει την κοινωνική συμμαχία που θα τσακίσει μια και καλή την πολιτική της άρχουσας τάξης και τους εκφραστές της.

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων οικοδόμων είναι απαραίτητη, όσο ποτέ άλλοτε, για ένα Σωματείο αγωνιστικό, ταξικό, μαζικό, διεκδικητικό.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ - ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.