Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

«Η Σκόπελος με τα μάτια του Παπαδιαμάντη» | του Σκιαθίτη συγγραφέα Γιώργου Σανιδά

«Η Σκόπελος με τα μάτια του Παπαδιαμάντη» είναι ο τίτλος του καινούργιου βιβλίου του Σκιαθίτη συγγραφέα Γιώργου Σανιδά, το οποίο προσέφερε με χαρά στη "γείτονα νήσο" και ο Δήμος Σκοπέλου προχώρησε στην έκδοσή του.

Το βιβλίο προλογίζει ο Δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης και αφιερώνεται στους «πνευματικούς φάρους Σκιάθου και Σκοπέλου: Δρα Ιωάννη Φραγκούλα και π. Κων/νο Καλλιανό» που πρώτοι ασχολήθηκαν με το θέμα του.

Ο συγγραφέας, αφού τεκμηριώνει την πολύπλευρη σχέση του μέγιστου των Ελλήνων λογοτεχνών και με τη Σκόπελο, διεισδύει στα άδυτα της γραφής του αριστουργηματικού διηγήματος "Η Νοσταλγός" με τη Σκοπελίτισσα ηρωίδα τη Λιαλιώ και μάλιστα, το παραθέτει αυτούσιο στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.