Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου για τον καθαρισμό του Αγνώντα


Την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 έγινε μια συντονισμένη προσπάθεια με τη συνεργασία του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Σκοπέλου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, της Λιμενικής Αρχής Σκοπέλου, του Καταδυτικού Κέντρου Σκοπέλου (Skopelos Dive Center), του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου, του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – παράρτημα Β. Σποράδων, δυτών και εθελοντών, που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία ο καθαρισμός του βυθού και της ακτής του λιμένος Αγνώντα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πρόθυμη και ευγενική τους δωρεά: 

το S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

το  S/M «Προβιάς» Αντ. Ιωαν. και Νικ. Προβιάς ΟΕ 

την κάβα ποτών Σκλάβος Γεώργιος 

την επιχείρηση  «Φρουτόραμα, Εμπόριο φρούτων και λαχανικών», Κων/νος Γκουγκουλιάς

Το φαρμακείο του Φίλιππου Ραμαντάνη και τον υπεύθυνο φαρμακοποιό Γιώργο Ραμαντάνη.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά όλα τα μέλη του Ν.Α.Ο. Σκοπέλου, τα μέλη και τους δύτες του Καταδυτικού Κέντρου Σκοπέλου, τους ελεύθερους δύτες : Άγγελο Μπιτζιλαίο, Γιώργο Ταλαδιανό, Φάνη Χλιβερό, Σταμάτη Γκουμά, Γιώργο Θεολόγου, Σπύρο Σιδέρη, Τάσο Παναγιωταρά, Έρνεστ και Θοδωρή Παπαλάπα, τους Αφούς Παλαιολόγου που διέθεσαν  τις βάρκες τους, τον Γ. Γκουμά που διέθεσε το γερανοφόρο όχημά του και βέβαια όλους τους εθελοντές για την ευαισθητοποίηση, την αξιέπαινη προσπάθεια και την συνδρομή τους σε αυτή τη δραστηριότητα.

Η διαχείριση και προστασία των θαλάσσιων και παράκτιων οικοσυστημάτων του νησιού μας πρέπει να αποτελεί υπόθεση όλων μας, αν θέλουμε να μειώσουμε τις δυσάρεστες επιπτώσεις της ρύπανσης των θαλασσών και των ακτών μας και να διατηρήσουμε το νησί μας καθαρό, τιμώντας επάξια τον χαρακτηρισμό που του αποδόθηκε το 1997 ως "πράσινο και γαλάζιο νησί" από την Διεθνή Οργάνωση Βιοπολιτικής.

Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Σκοπέλου

ΑΓΓΕΛΟΣ ΞΗΝΤΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.