Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Αγιασμός στην “Επιβίωση” και στα αλιευτικά εργαλεία της [φωτογραφίες]


Το Απολυτίκιον της Πεντηκοστής «Ευλογητός εί, Χριστέ ο Θεός ημών, ο πανσόφους τους αλιείς αναδείξας, καταπέμψας αυτοίς το Πνεύμα το άγιον, και δι’ αυτών την οικουμένην σαγηνεύσας· φιλάνθρωπε, δόξα σοι» ακούστηκε σήμερα το πρωί στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου, όταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Κασσανδριανός κλήθηκε από την Οικογένεια Κουρκουλιώτη για να τελέσει Αγιασμό στο σκάφος “Επιβίωση”, το οποίο έπεσε πάλι στο νερό μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε, με αποτέλεσμα τη βύθισή του στο λιμάνι Σκοπέλου.

Το ευχαριστήριο της Οικογένειας


«Η Οικογένεια του "Επιβίωση" ευχαριστούμε απο καρδιάς όλους εσάς που δείξατε την έμπρακτη αγάπη στο πρόσωπό μας και έτσι, μετά από αγώνα ενός μηνός συν Θεώ, θα ξεκινήσουμε και πάλι τον αγώνα για την επιβίωσή μας.

Ο Αναστάς Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός πάντα μαζί σας.

Μετά τιμής και ευχαριστιών

Βασίλης και Γεωργία Κουρκουλιώτη»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.