Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Ο εμπαιγμός των Σκοπελιτών δεν έχει τέλος…

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ  

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ 

Τραγέλαφος; Εμπαιγμός; Κοροϊδία;..   

Δε  φτάνουν οι λέξεις για να περιγράψουν το γαϊτανάκι που έχουν στήσει οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με την ανοχή, αν όχι τη συνέργεια, της Δημοτικής Αρχής του κ. Περίσση, σχετικά με το μικρό ασθενοφόρο που απαιτείται  για την κάλυψη αναγκών ζωής και θανάτου στο νησί μας.

Χτες η κ. Μακρή περιέγραφε ακόμη και τη μάρκα του ασθενοφόρου που θα ερχόταν αρχές Ιουνίου, σήμερα ο κ. Μπουκώρος τής καταλογίζει ότι είναι σχεδόν αποκυήματα φαντασίας, επικαλούμενος απόψεις πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων και παραπέμπει στο άδηλο μέλλον...

Χάντρες για ιθαγενείς και παιχνιδάκια στην πλάτη των Σκοπελιτών δεν θα ανεχτούμε! 

Πολύ περισσότερο όταν για τη στελέχωση, τις κτιριακές υποδομές και τον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας οι Σκοπελίτες βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη άγρια φορολογούμενοι και με ΦΠΑ 24%!

Ο λαός της Σκοπέλου δεν έχει καμιά θέση να στοιχίζεται πίσω από τους διαγκωνισμούς των κυβερνητικών βουλευτικών γραφείων, με λάφυρο τη διαχείριση της  λαικής περιουσίας!

Καμιά εμπιστοσύνη σε αυτούς που συνέβαλαν με την ψήφο και τη δράση τους στην κατάντια του δημόσιου συστήματος Υγείας, μαζί με τους προηγούμενους του ΣΥΡΙΖΑ, με τις εγκληματικές ευθύνες τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Δημοτική Αρχή, που μάλλον εξαντλείται σε ευχαριστίες και κομπλιμέντα, να καταδικάσει άμεσα την κοροϊδία!                       

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ   

Σκόπελος, 18-05-2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.