Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Φώκια δάγκωσε τουρίστρια στην Κυρά Παναγιά, αλλά γι’ αυτό φταίνε οι άνθρωποι που την αντιμετωπίζουν σαν κατοικίδιο...

Διακομίστηκε με το ταχύπλοο “Μαριάννη” στο Βόλο
Προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τουρίστες υπήκοοι Βουλγαρίας βρέθηκαν σήμερα με ιστιοφόρο σκάφος στην Κυρά Παναγιά και αποφάσισαν να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά της Α’ Ζώνης του Θαλάσσιου Πάρκου, όμως η ευχάριστη ημέρα δεν είχε αίσιο τέλος, αφού φώκια δάγκωσε 50χρονη κολυμβήτρια, προκαλώντας σοβαρά τραύματα στα πόδια, με συνέπεια να κρίθει απαραίτητη η διακομιδή της στο Βόλο, αφού στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, όπου μεταφέρθηκε κατ' αρχήν, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό λόγω του ότι τα τραύματα από τα δόντια της φώκιας ήταν βαθιά.

Πρέπει να τονιστεί ότι τα περιστατικά αυτά οφείλονται αποκλειστικά στην παρενόχληση της φώκιας, ενώ δεν αποτελεί επιθετική συμπεριφορά από πλευράς της, αλλά πρόθεση παιχνιδιού. Είναι όμως αδιανόητο και απαράδεκτο να προκαλεί κάποιος σε παιχνίδι ένα σαρκοφάγο άγριο θηλαστικό, που ξεπερνά τα 130 κιλά σε βάρος. Η φώκια δεν είναι μασκότ αλλά είναι ένα άγριο ζώο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.