Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Ο κ. Φαμελιάρης συμμετέχει γραπτώς στη συζήτηση επί των ρυθμίσεων κυκλοφορίας και στάθμευσης σε περιοχές εντός οικισμού Σκοπέλου

Επειδή δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στην συζήτηση του Σαββάτου 08/05 στέλνω γραπτώς τις απόψεις μου:

Πεζοδρόμηση όλου του διαγράμματος 1-10 από την Οικία Χανά έως  την Αμβροσία και απαγόρευση της στάθμευσης. Εκτός κάποιων πρωινών και απογευματινών ωρών για την τροφοδοσία και την εξυπηρέτηση των καταστημάτων. Μοναδική εξαίρεση διέλευσης οχημάτων ανεξαρτήτου ώρας θα είναι τα  έκτακτα περιστατικά όπως  π.χ πυρκαγιάς ,μεταφορά ασθενούς. 

Αυταρχικά, αλλά αποτελεσματικά μέτρα πρόληψης είναι οι αυστηρές ποινές για τους παραβάτες, ιδιαίτερα των δίκυκλων που αποτελούν την μάστιγα όχι μόνο στην Σκόπελο, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Παράκληση προς Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα και Δημοτική Αστυνομία, παρά την γνωστή αδυναμία προσωπικού, να συμβάλουν τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες και ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής, ώστε να έρθουν πιο γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Επιτέλους να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο στην κυκλοφορία νησί, ευχάριστο για τους επισκέπτες και για μας ανθρώπινο, λειτουργικό, μα συγχρόνως μελλοντικά  προσοδοφόρο για τους πιο “δύσκολους”. Λίγο περισσότερο περπάτημα καλό θα μας κάνει. 

Ευχαριστώ  

Φαμελιάρης Ισίδωρος

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ↓↓↓

Συζήτηση για τη διατύπωση απόψεων επί των ρυθμίσεων κυκλοφορίας και στάθμευσης σε περιοχές εντός οικισμού Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.