Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο Μύρωνας Στρατής στο Μύλο των Ξωτικών!

Τα ξωτικά του Μύλου έκαναν και πάλι το θαύμα τους.
Αυτή η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που απο τις πρώτες μέρες αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε απο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, θα ολοκληρωθεί με μια εντυπωσιακή συναυλία. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας, Μύρωνας Στρατής και η μπάντα του, θα βρεθούν στην κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 19:30 το βράδυ. Με αυτόν τον τρόπο λέμε «Ευχαριστώ» σε όλους όσους μας στήριξαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που λέγεται «Μύλος των Ξωτικών».
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

2 σχόλια:

  1. Ήταν πραγματικά μια πάρα πολύ έξυπνη ιδέα των Τρικαλινών η δημιουργία του μύλου των ξωτικών.
    Τον επισκέφτηκαν σχεδόν όλα τα σχολεία της χερσαίας Ελλάδας. Έπρεπε να κλείσουν θέση και καθημερινά έφταναν λεωφορεία με αμέτρητα παιδιά.
    Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά έζησαν μια μοναδική εμπειρία, που θα τους μείνει αξέχαστη.
    Η κόρη μου που ήταν μέσα σε αυτά τα παιδιά γύρισε κατενθουσιασμένη, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ημέρα που το σχολείο της είχε προγραμματίσει αυτήν την εκδρομή και είμαι σίγουρη πως θα της μείνει αξέχαστη.
    Μακάρι να γίνονται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας τέτοιες ενέργειες, να δίνουν χαρά σε μεγάλους και μικρούς και να μας κάνουν να ξεχνάμε έστω για λίγο την δύσκολη πραγματικότητα.

    Υ.Γ.Μεταξύ μας, ο μύλος των ξωτικών εκτός από την χαρά που μοίρασε απλόχερα, έδωσε μεγάλη πνοή στην εμπορική αγορά και ενίσχυσε οικονομικά την πόλη και τους κατοίκους της...Δυο σε ένα...Καλό?
    Ε.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό, πολύ καλό, Ε.Ρ! Και μακάρι σε όλους τους δήμους, και στον δικό μας, τα δικά μας "ξωτικά" οι δικοί μας "μάγοι" και "νεράιδες", κι άσε κάποιοι να χτυπιούνται, να κάνουν την διαφορά!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.