Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ερώτηση του Θ. Νάκου για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τη Μαγνησία

Συζητείται στη Βουλή, αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νάκος, προς τους Υπουργούς Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλο και Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, σχετικά με το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τη Μαγνησία, που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε ως αντιστάθμισμα της...
ματαίωσης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 και ποτέ δεν υλοποίησε.
Σύμφωνα με την Ερώτηση του κ. Νάκου, «αμέσως μετά τη ματαίωση των Μεσογειακών Αγώνων η τοπική κοινωνία εξέφρασε με κάθε τρόπο, την αδιαπραγμάτευτη αξίωση της να δεσμευτούν σε ειδικό κωδικό οι πιστώσεις που η κυβέρνηση είχε συμφωνήσει να διαθέσει για τους Μεσογειακούς Αγώνες, προκειμένου να υλοποιηθούν στην περιοχή μας αναπτυξιακά έργα και δράσεις. Δυστυχώς η κυβέρνηση, παρά τις επανειλημμένες προφορικές δεσμεύσεις στελεχών της, ότι θα εκπονήσει Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τη Μαγνησία, ουσιαστικά αγνόησε το ζήτημα, δεν το υλοποίησε ποτέ και τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας έχουν ξεχαστεί από τους κυβερνώντες.»

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΝΑΚΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΤΕ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΛΠΟΚ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ!ΘΕΣΑΤΕ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΧΕΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΤΗΣ ΤΡΟΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Νάκο, εσείς που φέρατε την Ελλάδα και τους ΄Ελληνες στη χρεωκοπία μιλάτε τώρα και κάνετε κριτική γιατίδεν τέθηκε σε ισχύ το αναπτυξιακό πρόγραμμα στη Μαγνησία; Εσείς σας Υφυπουργός Εσωτερικών δεν διαλύσατε στη κυριολεξία τους λογαριασμούς τους Υπουργείου μοιράζοντας όλα τα χρήματα στους Δήμους για συγκεκριμένους σκοπούς και οι Δήμαρχοι τα χρησιμοποιούσαν για να καλύψουν μέχρι και τους μισθούς τους; Τους ελέγξατε ποτέ; Πού πήγαν οι πιστώσεις για την πυρασφάλεια που δίνατε συνεχώς; Τους ελέγξατε τους Δήμους; Μήν προκαλείτε λοιπόν το αίσθημά μας. Γιαυτό και ο κόσμος θα σας στείλει όλους σας εκεί που πρέπει, στη σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Νακο οσο και να προσπαθειτε να δειξετε οτι και καλα εχετε ενφιαφερον για την κοινωνια της Μαγνησιας ο λαος αυτης πλεον δεν παταει φακες.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.