Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Το «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο» θα συμβάλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο μαζί του, δήλωσε τα εξής:
«Η μεταφορά των αρμοδιοτήτων του Λ.Τ. Σκοπέλου στο συνιστώμενο "Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου" πραγματοποιήθηκε το 2004, σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 69. Σ’ εμάς, ως Δημοτική Αρχή, δεν μένει παρά να ορίσουμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, απόφαση η οποία έπρεπε να είχε παρθεί εδώ και 8 χρόνια, ώστε να αρχίσει η εφαρμογή του Π.Δ.
Είναι γεγονός ότι το νέο αυτό νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με την επωνυμία "Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου" θα διευκολύνει την...
εύρυθμη λειτουργία των τριών λιμένων (Σκοπέλου, Αγνώντα και Λουτρακίου), καθώς και του καταφυγίου τουριστικών σκαφών του Νέου Κλήματος, τις τέσσερις δηλαδή πύλες εισόδου του νησιού μας οι οποίες αποτελούν νευραλγικούς τομείς, άμεσα συνυφασμένους με την ανάπτυξη ιδίως της τοπικής οικονομίας.
Το "Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου" καλείται να προσφέρει υπηρεσίες κοινής ωφελείας σε ότι αφορά στην άνετη πρόσβαση των κατοίκων και των επισκεπτών προς τους λιμένες, στη στήριξη του τουρισμού και του εμπορίου και στη ναυτιλιακή και αλιευτική κίνηση. Γενικότερα δε καλείται να συμβάλλει, μέσα από την οργανωμένη λειτουργία και αξιοποίηση των υποδομών των λιμένων αρμοδιότητάς του, στην οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας, σε συνεργασία με τους φορείς που δραστηριοποιούνται στις αντίστοιχες λιμενικές ζώνες.»

27 σχόλια:

  1. πολυ καλο το νέο για τους καταστηματαρχες τουριστικων ειδων…
    θα σταματησουν επιτελους οι πλανοδιοι και η εικονα ''τσιρκουλου'' που επικρατουσε στην παραλια σκοπελου…
    μπραβο δημαρχε.
    αυτα τα καλα εχει ενας ανθρωπος που συνεννοειται και καταλαβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλές χαρές και πανυγύρια από όλους για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Μάλλον το παρελθόν δεν μας έχει διδάξει τίποτα και καλώς θα πάθουμε ότι θα πάθουμε στο μέλλον. Δεν βλέπουμε την κατάντια και το χάλι όλων των υπηρεσιών που πέρασαν στο Δήμο? Για περάστε μια βόλτα από τα σχολεία να δείτε πόσο ευνοήθηκαν από την αλλαγή του καθεστώτος, περάστε και από τον Παιδικό Σταθμό. Η μόνιμη αιτιολογία οτι τα λεφτά δεν είναι αρκετά, αρκεί για να καλύψει τα υπέρογκα χρέη, τις βλάβες και τις κακοτεχνίες? Το ίδιο θα ακούμε και για τα λιμάνια σε λίγο. Εκτός αν υπάρχει κάποιος αφελής που πιστεύει οτι ο Δήμος Σκοπέλου (παρά το γεγονός οτι για τους γνωστούς λόγους αδυνατεί να εισπράξει τα νόμιμα έσοδά του) θα εισπράτει τα έσοδα από τα λιμάνια (βέβαια πολύ λίγα αφού η Σκιάθος θα μας κουνάει το μαντίλι)και θα τα κάνει έργα, αντί να εξοφλεί προεκλογικές επιταγές!!!!!.
    Αύριο κλαίνε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε/η εκπλήσσομαι διότι τα σχολεία έτσι κι αλλιώς ήταν υπο καθεστώς Δήμου διότι απο εκεί περνούσαν οι κατανομές και μετά τις μοίραζαν στα σχολεία. Ο παιδικός σταθμός ήταν επισης νομικό πρόσωπο του Δήμου και οχι ξεκομένο αφού είχε Δ.Σ. αποτελούμενο απο πρόεδρο αίρετό. Το αν παρουσιάζονται καθυστερήσεις σε διάφορα τότε να τα βάλετε με την κεντρική εξουσία που έριξε τον Καλλικράτη χωρίς να τον έχει καν σχεδιάσει. Επίσης πολυ σημαντικο ειναι το γεγονός οτι η Σκόπελος και το κάθε μέρος εχουν μπει στην διαδικασία του ελέγχου του οικονομικού επιτρόπου πράγμα που σημαίνει οτι ολα πρεπει να τηρούνται κατα γραμμα γιατι αλλιως δεν υπογραφεται κανενα ενταλμα προς πληρωμή. Αν καθυστερεί η εγκριση του προυπολογισμου τοτε βαλτε τα με τους αρμόδιους παραπερα που δεν ξεμπλέκουν το κουβαρι. Αρα δεν φταιει ο Δημαρχος που εφερε τον παιδικο σταθμο στον Δήμο, γιατι αυτός εκανε την παλικαριά να μην τον ανακατεψει με το ΚΑΠΗ(την προχειρη λυση)γιατι τοτε τα πραγματα θα ηταν για κλαμματα.Τον αν καθυστερουν οι εγκρισεις για τα διαφορα των σχολειων τοτε δεν φταιει ο Δημαρχος. Δεν φταινε ουτε οι υπαλληλοι οι οποιοι καθημερινώς παλευουν με τις εκατονταδες αρμοδιοτητες που ειναι φορτωμενοι και αβοηθητοι βαλλομενοι απο παντου. Για αυτα ολα να φωναξετε και να διαμαρτυρηθειτε. Αλλα δυστυχως για μια ακομη φορα "εξω απο τον χορό πολλα τραγουδια λενε" και ολοι μιλανε εκ του ασφαλούς.Αυριο φιλε/η μου θα κλαιμε ολοι εξαιτιας της δυσκολοτατης οικονομικης συγκυριας που ζουμε. Να σημειωσω οτι δεν ήμουν ψηφοφορος του κ.Μιχελη αλλά ψηφοφορος αλλου συνδυασμου, κι αυτο το αναφερω για να μην κατηγορηθω για προπαγανδα. Επισης διατηρω την ανωνυμια μου γιατι ειμαι εργαζομενο ατομο και δεν εχω καμια διαθεση να δεχτω σχολια του τυπου καλα ή κακα εγραψες
      Σας ευχαριστω.

      Διαγραφή
    2. Σιγά τα πολλά θαυμαστικά, μας έβγαλες το μάτι.

      Όχι θα κάτσουμε να παρακαλάμε τον κάθε προεδρούλη να βγάλει τους πλανόδιους... τα αυτονόητα δηλαδή που δεν γίνονταν μέχρι σήμερα.

      Και για πες μας τα ΕΡΓΑ που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία δεκαετία από το ΛΤΣ, πχ στο λιμάνι της Σκοπέλου...

      Διαγραφή
    3. Οι πλανόδιοι δίνουν μια ευχάριστη νότα στην παραλία της Σκοπέλου και εξυπηρετούν αρκετούς τουρίστες και επιπλέον αφήνουν και έσοδα στο Δήμο και στο νησί γενικότερα, πιστεύω ότι το Δημοτικό Συμβούλιου θα συνεχίσει να δίνει άδειες γιατί έτσι πρέπει να κάνει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε Feb 1, 2012 03:13 AM - οι πλανόδιοι δεν άφησαν κανένα έσοδο στο δήμο το 2011 γιατι την παραλιακη ζωνη την ελέγχει το Λιμενικο Ταμειο. δεν ξέρω αν πηρε ενοικιο το λιμενικο ταμειο, να ρωτησεις το συμβουλιο που υπαρχει μερχι στιγμης.

      οσο για τη "νοτα" ναι δεν λεω, οι ινδιανοι με την παραδοσιακή τους μουσικη και τα παραδοσιακα τους ρουχα ταιριαζουν απόλυτα στο δικο μας νησιωτικο τοπιο!

      Διαγραφή
    5. Δεν άφησαν μεχρι τώρα αλλά θα ήταν καλή ιδέα να ζητάει το ΛΤ/Δήμος κάποιο λογικό αντίτιμο για μια άδεια/θέση. Επίσης για να μην έχουν πρόβλημα οι καταστηματάρχες ας βρεθεί ένας χώρος να συγκεντρώνονται όλοι οι μικροπωλητές και καλλιτέχνες (παλιο λιμάνι, Ο χώρος κάτω απο την Παναγίτσα, ακόμα και ο λιμενοβρχίονας. Σε όλα (μα όλα) τα τουριστικά μέρη υπάρχουν μικροπωλητες χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα και πράγματι δίνουν μια νότα (έστω και λατινοαμερικάνικη)

      Διαγραφή
  3. Εξέλιξη μάλλον ασύμφορη για τη Σκόπελο. Με μόνο τα δικά του έσοδα το Λ.Τ.Σ δεν θα έχει πολλές δυνατότητες. Ιδωμεν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα χει η Μαριορή, ο φερετζές της λείπει.
    Κάθε φορά που βλέπω στο Δημοτικό Συμβούλιο τους μισούς να βαριούνται τη ζωή τους και τους άλλους μισούς να λαϊκίζουν αυτοθαυμαζόμενοι, είμαι σίγουρος για την επιτυχία της προσπάθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος καλος κυριος η κυρια που ξερει καλα πρωγνωστικα μπορει να μας πει ποιος θα ειναι αραγε ο νεος προεδρος του νεου Λ.Τ.Σ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο νέος πρόεδρος του ΛΤΣ κατέχει και άλλο αξίωμα.Να με θυμάστε.Θα επανέλθω και επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεχρι να επανελθεις επωνυμα θα εχει τελειωσει το πανηγυρι χα χα χα

      Διαγραφή
  7. να δειτε αμεσως τι δυνατοτητες υπαρχουν για να ερχονται και κρουαζιεροπολοια αλλα και μια μελετη για το πως μεγαλα πλοια μπορουν να δενουν στο λιμανι της σκοπελου, οταν ξεκινησει η γραμμη θεσσαλονικη σποραδες μυτιληνη σμυρνη.. μην μεινουμε εκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω Ανώνυμε 31 Ιαν 2012 11:46 αν και ποιοί θα κλαίνε αύριο...

    Αυτό όμως που ξέρουμε όλοι με ΣΙΓΟΥΡΙΑ είναι ΠΟΙΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ !
    Και μην μου πεις πως δεν τους ξέρεις ή πως ούτε καν πάει ο νους, γιατί... θα εκπλαγώ !!!

    Αυτός ήταν και ο λόγος του έντονου αναψοκοκκινίσματος κάποιων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου. Τους παρατήρησες άραγε πως ήταν; Η πίεση τους είχε φτάσει στα ύψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
    Ενώ στη Σκιάθο ετοιμάζονται για το νέο Λιμενικό Ταμείο με ιεράρχηση έργων και αναγκών ,εμείς ασχολούμαστε με κοκορομαχίες.
    Αν πράγματι η Δημοτική Αρχή της Σκοπέλου θέλει να αξιοποιήσει άτομα με γνώσεις και όρεξη ας αφήσει την εσωστρέφεια και τα προεκλογικά ταξίματα και ας τοποθετήσει πρόσωπα κοινής αποδοχής χωρίς το μικρόβιο του κλεπταποδόχου.
    Εξάλλου τα μέλη της πλειοψηφίας είναι τόσο φορτωμένα και αδιάφορα τα περισσότερα,που σίγουρα δεν μπορούν να προσφέρουν παραπάνω.
    Στον Δήμαρχο απομένει να δείξει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση για το καλό της Σκοπέλου. Εξάλλου με την επιλογή της ειδικής συνεργάτιδας ,απέδειξε ότι ελάχιστα τον απασχολεί η γνώμη των υπολοίπων μελών του συνδυασμού του ,αν έχει πεισθεί για την αναγκαιότητα της επιλογής του.
    Υ.Γ Προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή ήταν ατυχέστατη και είναι θέμα χρόνου να το αντιληφθεί και ο ίδιος και να επανορθώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα θεμα χρονου ειναι πια, συμφωνουμε.
      Η αντιπολιτευση και ο αρχηγος της θελουν κι αυτοι το χρονο τους να αντιληφθουν οτι δεν διοικουν πια το δημο, κι εκτος απο τα ανωνυμα σχολια των φανατικων οπαδων τους, δεν τους εχει απομεινει τιποτα αλλο.

      Διαγραφή
  10. Στη Σκιάθο μάλλον ο πρόεδρος του Δημ.Λιμ.Ταμείου θα είναι ο Ε.Κωστόπουλος που είχε διατελέσει εκεί και Λιμενάρχης. Για τη Σκόπελο ο Δήμαρχος πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά ποιόν θα προτείνει γιατί ο ανταγωνισμός τώρα θάναι μεγάλος με τά άλλα νησιά και συνεπώς η επάρκεια του προέδρου είναι απαραίτητο ζητούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο βαθιά νυχτωμένος είσαι φίλε μου…!
      Ο Μιχελής δεν είναι ανταγωνιστικός, αλλά ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.
      Ποιος σου είπε εσένα ότι θέλει ανταγωνισμό με τα άλλα νησιά;;;
      Μόνο η συνεργασία τον ενδιαφέρει.
      Ευτυχώς που γράφεις ανώνυμα και δεν γίνεσαι ρεζίλι.

      Διαγραφή
  11. Η μέχρι τώρα πορεία του κ. Μιχελή αναντίρρητα αποδεικνύει το πόσο ικανός είναι αρκεί να του παρέχονται οι δυνατότητες και οι πολίτες να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στον αγώνα του. Όσο για την περίφημη συνεργάτιδα είναι σίγουρο πως αν δε φανεί άξια των προσδοκιών του δε θα συνεχίσει για πολύ το ρόλο της. Οπωσδήποτε είναι ένα πολύ αμφιλεγόμενο πρόσωπο, έχει όμως ικανότητες που αν τις αξιοποιήσει σωστά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Από κείνη εξαρτάται και πιστεύω πως είναι αρκετά έξυπνη ώστε να είναι συνετή.
    Η Σκόπελος ίσως είναι η πρώτη φορά που έχει την τύχη να έχει Δήμαρχο έναν τόσο ικανό άνθρωπο. Ας το καταλάβουμε, δεν έχουμε ούτε το χρόνο ούτε την πολυτέλεια να περιμένουμε μια άλλη ευκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος πια με την καραμέλα "ικανός δήμαρχος". Στα λόγια είναι όλοι ικανοί και καλοί. Οι πράξεις και τα έργα πού είναι ; Στο προχθεσινό συμβούλιο για μια φορά ακόμα όλοι αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Εσείς δηλαδή είστε ευχαριστημένος-η από αυτά που είδατε και ακούσατε; Σε άλλο post υπάρχει μια θλιβερή εικόνα του Δημοτικού Σχολείου, για να μην πούμε για την κατάσταση στην καθαριότητα, στους άθλιους δρόμους και στη γενικότερη εγκατάλειψη και αδιαφορία των βουβών Δημοτικών Συμβούλων. Με τόσα άλυτα προβλήματα είναι πολύ μεγάλη πολυτέλεια η διεκδίκηση του Λιμενικού Ταμείου. Εκτός αν πιστεύεται οτι τα προβλήματα όλα θα λυθούν από τα έσοδα του Λιμενικού Ταμείου.

      Διαγραφή
    2. Η πορεία του καθενός μας δεν είναι λόγια, είναι πράξεις, έργα, αντίσταση, τρόπος ζωής,γι' αυτά μίλησα, καμιά καραμέλα-βλάπτει σοβαρά.
      Στο προχθεσινό συμβούλιο όντως πολλοί στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων αρνούμενοι έργα.
      Η εικόνα του νησιού δεν είναι μόνο θέμα ενός κι ας είναι κι ο ίδιος ο ικανός Δήμαρχος. Μείνε εσύ εκεί, κάνε τη στείρα κριτική σου και όλα θα πάνε κατ' ευχήν...

      Διαγραφή
  12. Σχολιαστή 1/2/2012 ώρα 01:53, μάλλον είσαι εκτός πραγματικότητας αν νομίζεις οτι δεν υπάρχει ή ακόμη δεν εκδηλώνεται ανταγωνισμός μεταξύ των Δημοτικών Αρχών των νησιών μας. Και πρέπει να γνωρίζεις ότι ένας τέτοιος ανταγωνισμός, με χτυπήματα όχι κάτω από τη ζώνη, μόνο καλό μπορεί να κάνει. Σερωτώ ευθέως. Αν στη Σκιάθο πολύ γρήγορα φτιάξουν μαρίνα-καταφύγιο τουριστικών σκαφών, αυτή η εγκατάσταση δεν θα είναι ανταγωνιστική προς την μαρίνα στο Ελιος; Το ίδιο δεν θα συμβεί και με το λιμάνια Σκοπέλου,Αγνώντα και Λουτρακίου που δεν έχουν μαρίνα. Ξέρεις οτι πολλά σκάφη φεύγουν από σκιάθο καιγιατί δεν βρίσκουν θέση και ερχόνται στο Λουτράκι ή στο Ελιος; Για να μη χάσεις αυτά τα σκάφη δεν πρέπει και συ να βρείς τρόπο να τους ανταγωνιστείς τους απέναντι; Δηλαδή ο πράγματι συνεργάσιμος δήμαρχος μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια; Δεν θα τους ανταγωνιστεί φτιάχνοντας και στη Σκόπελο μαρίνες; Και επειδή όλα αυτά θα μανατζάρονται από τον εκάστοτε πρόεδρο του Λ.Τ.Σ θεωρώ οτι οι ευθύνες λειτουργίας του Λ.Τ.Σ πρέπει να δοθούν σε Σκοπελίτη με κέφι και ικανότητες γιατί πρέπει να τους προλάβουμε τους απέναντι. Το ...ρεζίλι τι τόθελες. Σε εξέθεσε φίλε/η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα και τώρα με την διάσπαση, η Σκιάθος θα έχει πολύ περισσότερα έσοδα και άντε να τους ανταγωνιστείς στις υποδομές.

      Διαγραφή
    2. Προς Σχολιαστή 2/2/2012 ώρα 01:28. Μάλλον εσύ είσαι εκτός πραγματικότητας. Δηλαδή θες να μας πεις πως η Σκιάθος δεν έκανε μαρίνα - καταφύγιο τουριστικών σκαφών μέχρι τώρα επειδή δεν είχε δικό της ΛΤ; Ας γελάσω!

      Δηλαδή το ΛΤΣ στάθηκε εμπόδιο όλα αυτά τα χρόνια για τη δημιουργία καταφυγίου στη Σκιάθο; Το δικό μας το καταφύγιο δηλαδή στο Έλιος μήπως το έφτιαξε το ΛΤΣ;

      Γι’ αυτό σου έγραψα ευτυχώς που γράφεις ανώνυμα και δεν γίνεσαι ρεζίλι.

      -------------------------------------------

      Όσο για το σχόλιο στις 2/2/2012 ώρα 01:54, καλά που γράφεις κι εσύ ανώνυμα και δεν γίνεσαι ρεζίλι. Αφού νομίζεις πως με την υποβάθμιση του διπλανού σου θα πας εσύ καλύτερα, είσαι πολύ γελασμένος φίλε μου. Άλλα έτσι είναι οι "χωριάτες", τέτοια μυαλά κουβαλάνε.

      Διαγραφή
    3. Αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει σε ένα από τα νησιά των Βορείων Σποράδων γιατί να επιλέξει ένα νησί που δεν μπορεί να του παρέχει καμιά υπηρεσία? ("Αν μπορείς να έχεις περισσότερα γιατί να μένεις στα λιγότερα") Είναι φυσικό να πάει στο διπλανό νησί και έτσι να αυξηθεί το μερίδιο του από την πίτα του τουρισμού των Βορείων Σποράδων, αυτό μπορεί να το καταλάβει και ένα μικρό παιδί αλλά οι "χωριάτες" και όχι οι νησιώτες έχουν καταστρέψει τον τόπο, με αυτά τα μυαλά να κοιμάστε για να μην γίνετε ρεζίλι.

      Διαγραφή
  13. Αγαπητέ σχολιαστή, παραμένεις προκλητικός αλλά και ανημέρωτος. Το λιμάνι της Σκιάθου το διαχειρίζεται το Λ.Τ.Σ. Αυτό πρέπει να συμφωνήσει για τα έργα που πρόκειται να γίνουν στο λιμάνι. Αν διαφωνίσει δεν γίνεται τίποτα. Η μαρίνα στο Ελιος επειδή εκεί δεν υφίσταται Λιμενική Ζώνη δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία του Λ.Τ.Σ. Τέτοιες περιοχές τις δίνει η Κ.Ε.Δ για εκμετάλλευση στους Δήμους. Αυτά προς ενημέρωσή σου και σου συστήνω πριν πάρεις θέση για οποιδήποτε θέμα να προηγείται μια έγκυρη ενημέρωσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν έχει σημασία αν τα έσοδα θα είναι λίγα η πολλά.Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα τα διαθέσει για την ανάπτυξη του δικού του τόπου και θα διοικείται από ένα Διοικητικό Συμβούλιο που θα είναι προτεινόμενο και εκλεγμένο από το Δημοτικό Συμβούλιο του κάθε νησιού. Η Σκιάθος έχει περισσότερο τουρισμό και μπράβο της δεν είναι υποχρεωμένη να μοιράζει τα δικά της έσοδα στους άλλους.Ας γίνει παράδειγμα για μας τους Σκοπελίτες και ας σταματήσουμε επιτέλους να εξυπηρετούμε ξένα συμφέροντα και να τρωγόμαστε μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.