Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Στα μουλωχτά..!

Ακρίβυναν τα εισιτήρια «στα μουλωχτά», γράφει αναγνώστης που ταξίδεψε από Βόλο προς Σκόπελο. Για όσους λοιπόν δεν το γνωρίζουν, γιατί δεν έτυχε να ταξιδέψουν ακόμα, τους πληροφορούμε ότι το εισιτήριο για Βόλο με το ταχύπλοο έχει 48 ευρώ..!
Με την ευκαιρία της νέας αύξησης θυμηθήκαμε και σας θυμίζουμε με τη σειρά μας το άρθρο του Δημήτρη Σουλιώτη «Ακτοπλοϊκές γραμμές Σποράδων: Από τα πιο ακριβά εισιτήρια στην Ευρωπαϊκή Ένωση» (κλικ) που δημοσίευσαν οι «Βόρειες Σποράδες» στις 7 Αυγούστου του 2011 και το «περίφημο» μεταφορικό ισοδύμαμο (κλικ) για το οποίο τόσος λόγος έχει γίνει εδώ και χρόνια.

17 σχόλια:

  1. περισσευει ενα πλοιο για την bluestarferries
    το blue star ithaki

    νομιζω οτι εφτασε η ωρα τα νησια μας ολα μαζι να ζητησουμε απο την εταιρεια να το δρομολογησει εδω στην γραμμη μας και να το υποστηριξουμε ολοι

    δεν δικαιολογειται καμμια αυξηση κυριως σε μια εταιρεια που απο οτι λενε , διορθωστε με αν κανω λαθος, ανηκει σε μεγαλο ποσοστο σε εταιρειες που κανουν που ελεγχουν και τα καυσιμα στην χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, γιατί τα ανεχόμαστε όλα. Εχεί γίνει εφιάλτης το θέμα με τα εισιτήρια και τα καράβια, πρώτα για μας και μετά για τους τουρίστες... Ας αγοράσει το νησί ένα καράβι να μας κάνει τη δουλειά, στην Σκύρο είναι πιο έξυπνοι από 'μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βορειοσποραδιτες και ειδικα αλονησιοι και σκοπελιτες αν δεν κανετε κατι τωρα για το θεμα ακτοπλοια τον σεμτεβριο φορεστε οτοασπιδες απο τα κανονια που θα ακουστουν.Καλω ολους τους παραγοντες των νησιων και ειδικα τον Δημαρχο Αλονησου και τους Δημαρχους της Σκοπελου και Σκιαθου να αναλαβουν πρωτοβουλιες.Υ.Γ Λεω ειδικα Αλονησο και Σκοπελο γιατι θιγονται κατα πολυ περισοτερο απο την Σκιαθο γιατι η Σκιαθος εχει την τυχη να ειναι κοντα στην στερια εν αντιθεση με τα αλλα δυο νησια,το διευκρυνυζω για να μην παραξηγηθω απο την Σκιαθο και τους καλουσμου φιλους.

      Διαγραφή
    2. Θα σου πω εγώ γιατί.. Γιατί όταν πήρανε κάποτε πρωτοβουλία για δημοτικό πλοίο, όλοι το σνομπάρανε σαν κίνηση. Επίσης γιατί πρώτα θα κοιτάξουμε να ρουφιανέψουμε το διπλανό μας και μετά ίσως στα βαθιά γεράματα να ενωθούμε για κάτι καλό. το έχουμε ξαναπεί: όσο υπάρχουν χρώματα τίποτα καλό δε θα συμβεί σε αυτή τη χώρα...

      Διαγραφή
  3. Αφου δεν ημασταν αξιοι να αποκτησουμε αεροδρομιο τουλαχιστον δεν θα μπορουσαμε να αποκτησουμε ενα πλοιο?
    Πως θα εχουμε τουρισμο με τοσο ακριβα εισητηρια?
    Απορω πως δεν αντιδρα κανεις λες και δεν μας αγγιζει ολους αυτο το θεμα.
    Βοηθεια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Στη δέσμευση για άμεση μείωση του κόστους των ακτοπλοϊκών μεταφορών προχώρησε ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πρώτη, εντός του 2012, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, όπου ξενοδόχοι-εκπρόσωποι των νησιωτικών προορισμών της χώρας του έθεσαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες." 26/1/2012
    Έτσι οι τιμές θα γίνουν όπως πριν και θα πούμε κι ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O καλός μας δήμαρχος τι θα κάνει γι'αυτό.....?? Κάτι...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΤΙΠΟΤΑ.Α'ΟΧΙ ΒΡΕ,ΞΕΧΑΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή
  6. αν δεν γινει κατι με τις τιμες των εισητηριων ξεχαστε τον τουρισμο ...

    με αυξημενα τα διοδια και πλεον και ακομη περισσοτερο τις τιμες στα πλοια με δεδομενη την εσωτερικη υποτιμηση που γινετε στις τσεπες ολων μας.. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλυτερα να φυγουν τα καταμαραν και να μπουν μονο συμβατικα πλοια με λογικοτερη τιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΡΥΓΟΡΟΤΕΡΑ.ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ 3,30 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΟ.

      Διαγραφή
  8. Nα φύγουν το catamaran...συμφωνώ κι'εγώ....!! Σιγά το...highspeed...επειδή κάνει μισή ώρα λιγότερο....?? Προτιμώ το πλοιαράκι, που είναι και πιο σίγουρο στις κακοκαιρίες....!! Η Hellenic ...από τι μία ανεβάζουν μουλωχτά τις τιμές τους στα ...50 ευρώ...και απο την άλλη μας κόψαν και τον Αγιο....όταν έρθει το καλοκαιράκι όμως πρώτοι θα τρέξουν να αρχίσουν πάλι τα δρομολόγια...!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ...ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ....!!!
    Κύριε Γιώργο....αν βρίσκατε κάποιο δρόμο να τους πλασάρετε τα σχόλια μας περί του θέματος...θα σταν ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ...!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ/η
      τα σχόλια τα διαβάζουν και το γραφείο δημοσίων σχέσεων της HSW, αλλά και οι πράκτορες της εταιρίας στα νησιά μας. Επίσημα η εταιρία έχει δηλώσει ότι:
      • τα δρομολόγια από Άγιο «είχαν ζημιά» και τα σταμάτησε...
      • το πετρέλαιο έχει φθάσει στα ύψη και δεν βγαίνει...
      Η HSW κοιτάει τα συμφέροντά της και καλά κάνει και οι κάτοικοι των Βορείων Σποράδων πρέπει να κοιτάξουν τα δικά τους συμφέροντα, αλλά δυστυχώς δεν το πράττουν...
      Υ.Γ.: Τους χαρακτηρισμούς για την HSW τους διέγραψα...

      Διαγραφή
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση...!! Μακάρι όντως να τα διαβάζουν...αλλά στου κουφού την πόρτα.....!!! Το καλοκαίρι δλδ τα πετρέλαια δεν θα έχουν φτάσει στα ύψη...??? Δεν θα έχουν ζημία τότε...??
    Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς ως πολίτες είναι να μην τους προτιμήσουμε......!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ "ΑΜΕΣΗ" ΒΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ....ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΛΟΙΑΡΑΚΙ...!! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.....ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...''ακυρο....δυστυχώς και το Express Skiathos...στην ίδια εταιρία ανήκει....σ'αυτή την ίδια που έχει και πολύ περιβαλλοντική συνείδηση και όταν μπαίνει το πλοίο στο λιμάνι έχουμε τοπικό "φαινόμενο του Θερμοκηπίου"....!!
    Με λίγα λόγιο παιδιά....την που' ..με.....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σύμφωνα με την εταιρεία πρέπει να κοιτάξουμε το δικο μας συμφέρον , τι ατυχής διαχωρισμός κάποτε οι πλοιοκτήτες συνδέονταν σε πολλαπλά επίπεδα με τον τόπο που εξυπηρετούν

    Ο ΔΗΜΟΣ και οι κάτοικοι να κινηθούμε άμεσα μαζι με σκυριανους ΣΚΙΑΘΙΤες αλοννησιωτες να δούμε το μπορει να γίνει δεν είναι λογική αυτη νομίζω το θέμα πρέπει πλέον να γίνει προταιρεοτητα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.