Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Γιώργος Μιχελής: Εύχομαι να μετατρέψουμε τα προβλήματα του 2012 σε ευκαιρίες!

Αμέσως μετά τον Αγιασμό των υδάτων στη Σκόπελο έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής, μιλώντας, όπως συνηθίζεται, σε όσους Σκοπελίτες βρέθηκαν σήμερα στο δημοτικό κατάστημα είπε:
«Οι εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια, επηρεάζουν αρνητικά τις ζωές όλων μας στο οικονομικό, αλλά και στο κοινωνικό πεδίο.
Οι επιπτώσεις αυτές είναι εξ ίσου αρνητικές και στο Δήμο μας και αυτό φαίνεται τόσο από τους πόρους που μας στέλνουν για τις λειτουργικές μας ανάγκες, οι οποίες είναι κατά πολύ μειωμένες, όσο και από τα κονδύλια που στέλνουν για έργα τα οποία και αυτά έχουν περιοριστεί πολύ.
Επομένως το 2012 θα είναι μια δύσκολη χρονιά από...
οικονομικής απόψεως, αλλά και από την άποψη των επιπτώσεων σε κοινωνικό επίπεδο.
Η δημοτική αρχή, αλλά και όλο το δημοτικό συμβούλιο έχουμε ως στόχο για τη νέα χρονιά να διεκδικήσουμε αδιάκοπα και με σθένος ό,τι πιστεύουμε πως μας ανήκει, μη υπολογίζοντας κόπο και χρόνο.
Θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων για να διατηρήσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών στο νησί σε ικανοποιητικό επίπεδο...
Ίσως σε αυτή την μεγάλη κρίση να έχουμε την ευκαιρία να μετατρέψουμε τα προβλήματα σε ευκαιρίες και αυτή θα είναι η ευχή μου για το δύσκολο 2012.
Υγεία, οικογενειακή ευτυχία και καλή χρονιά σε όλους...»

7 σχόλια:

  1. τα προβληματα και οι δυσκολιες κυριε δημαρχε υπαρχουν απο το 2010,και εσεις ακομα τιποτα,γι'αυτο αφηστε τις ευχες και τις πιτες και καντε κανενα εργο σωστο.φτιαξτε το καροδρομο επιτελους που ειναι γεματο λακουβες,βαλτε φωτα στους δρομους που η σκοπελος καθε βραδυ ειναι νεκροταφειο,φτιξτε το καλομοιρο το βιολογικο που ειναι διπλα στον αγιο ρηγινακη που καθε πρωι δε περναει αανθρωπος απο τη βρωμα.σε λιγο θα υπερχιλισουν τα αποβλυτα διπλα στον αγιο,επιτελους καντε κατι σας παρακαλω για τη σκοπελο και αφηστε τις πιτες και τις ευχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ,1ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΥΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ(ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς καταλαβαίνουμε και βλέπουμε ό,τι θέλουμε... πώς ακόμα και μια απλή κοπή πίτας και οι ευχές μπορούν να σχολιαστούν αρνητικά...Πώς απαιτούμε κάποιοι να δουλεύουν χωρίς μισθό κι εμείς παθητικά, αν όχι επιζήμια-μόνιμα σκουπίδια έξω από τους κάδους, παντού, διέλευση βαρέων οχημάτων σε πλακόστρωτα, πλήρης αδιαφορία-κάνουμε κριτική μηδενίζοντας τα πάντα...Ποιος αρνήθηκε πως τα προβλήματα άρχισαν χθες; Ποιος όμως έχει το ανάστημα να σταθεί απέναντί τους και να προσπαθήσει να τα κάνει ευκαιρίες; Ευτυχώς όμως υπάρχουν πολίτες που αντιδρούν και δεν περιμένουν από έναν, όσο ικανός κι αν είναι. Δήμος δεν είναι μόνο αυτός και οι σύμβουλοι. Δήμος είμαστε όλοι. Εύχομαι-με ανάλογο ρίσκο- Καλή Χρονιά. Μακάρι εκτός απ' την προσπάθεια να κάνουμε τα προβλήματα ευκαιρίες τον φετινό χρόνο ν' αλλάξουμε μυαλό και νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 8 Ιανουαρίου 2012 10:23 π.μ. - Πολύ καλό σχόλιο, συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι θέλουν να απαντούν σε σχόλια επωνύμων, θα πρέπει να υπογράφουν τα σχόλιά τους... Ζήτημα δεοντολογίας και ορθής χρήσης του διαλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τη θεωρία του Δημάρχου μας να μετατρέψουμε τις δυσκολίες και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα σε ευκαιρίες έχω να πω δυο λόγια,και αν έχει την καλοσύνη ας με διαφωτίσει περισσότερο ο Δήμαρχος.
    Ευκαιρίες μέσα στη κρίση του καπιταλισμού που βιώνουμε ψάχνουν τα διάφορα αρπακτικά ώστε να αγοράσουν φτηνή γη ,χαμηλόμισθους και ανασφάλιστους εργάτες και έτσι να ενισχύσουν περισσότερο την <> τους.
    Οι Σκοπελίτες εξουθενωμένοι με εισιτήρια 50Ευρώ για Βόλο,χωρίς σύνδεση με Αγ. Κωνσταντίνο το μόνο που έχουν να ελπίζουν είναι τα περισσεύματα τουρισμού από τη Σκιάθο.
    Και μη μου πείτε ότι όλα τα προβλήματα θα τα λύσει η εμπνευσμένη τουριστική πολιτική του Δήμου μας,το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί τσάμπα μετακίνηση στο εξωτερικό διαφόρων παραγόντων,χωρίς μετρήσιμα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απ’ έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρεις σχολιαστή 8 Ιανουαρίου, 8:02’’. Για το αν είναι θεωρία αυτά που είπε ο δήμαρχος, εσύ το μεταφράζεις έτσι… «ίσως» είπε και είναι γραμμένο παραπάνω, εκτός αν διαβάζεις κατά πως εσένα σου αρέσει. Και πως θες να σε διαφωτίσει αφού είσαι ανώνυμος??? Σου προτείνω να κάνεις αίτηση ζητώντας να μπεις κι εσύ στην Τουριστική Επιτροπή μαζί με τους άλλους για να έχεις άμεση πρόσβαση στα «μετρήσιμα αποτελέσματα».

    Όσο για τα ταξίδια, κάποιοι πρέπει να πάνε, τουλάχιστον αυτοί που θα πάνε ας μιλάνε και μια ξένη γλώσσα. Γιατί το είδαμε κι αυτό το σενάριο στην προηγούμενη τετραετία, να πηγαίνουν σε εκθέσεις του εξωτερικού «παράγοντες» (όπως εσύ τους αποκαλείς) που μιλούσαν μόνο σκοπελίτικα, ελιώτικα ή βολιώτικα (!!!).

    Πάντως από ότι διάβασα, αυτήν την πρόταση για τις εκθέσεις στο εξωτερικό την ψήφισε ομόφωνα όλο το δημοτικό συμβούλιο και δεν υπήρχε αντίθετη άποψη από κανέναν, συμπολίτευση και αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.