Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Στους Δήμους τα τουριστικά ακίνητα

Την αλλαγή του άρθρου 38 του αθλητικού νομοσχεδίου που σήμερα προβλέπει ότι τα ακίνητα της Εταιρείας Τουριστικών Ακινήτων (ΕΤΑ) μεταφέρονται στις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις ζήτησε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Mαγνησίας Κώστας Καρτάλης. Όπως επεσήμανε «Είναι αναγκαίο να μεταφέρουμε τα ακίνητα αυτά στους Δήμους ικανοποιώντας την αρχή της εγγύτητας και δημιουργώντας εργαλεία αλλά...
και κίνητρα για την τοπική ανάπτυξη».
Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνος δεσμεύθηκε για την τροποποίηση του σχεδίου νόμου ώστε τα ακίνητα να μεταφερθούν τελικά στους Δήμους.
«Είναι μια θετική εξέλιξη που μεταφράζεται στο ότι τα τουριστικά ακίνητα που περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου (πλαζ Αλυκών, εκτάσεις στη Μακρυνίτσα, στη Δράκεια και στη Σκόπελο) θα περιέλθουν τελικά στους Δήμους Βόλου και Σκοπέλου», συμπλήρωσε ο κ. Καρτάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.