Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Συγκέντρωση άνω του ενός τόνου τροφίμων από τους Προσκόπους Μαγνησίας

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011, όλη η δύναμη των Προσκόπων του Βόλου κινήθηκε συντονισμένα για τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία διατέθηκαν σε άπορες οικογένειες, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου και την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.
Οι μικροί Πρόσκοποι, με τη συνοδεία των έμπειρων βαθμοφόρων που στελεχώνουν κάθε Τμήμα, τοποθετήθηκαν έξω από κεντρικά Super Markets της...
πόλης για πάνω από τρεις ώρες. Πάντα με το χαμόγελο και μοιράζοντας ευχές, παρακίνησαν τους εισερχόμενους πελάτες να συμπεριλάβουν κάτι επιπλέον στις αγορές τους, το οποίο κατά την έξοδο τους κατέληξε στο καλάθι των Προσκόπων.
Η ανταπόκριση του κόσμου, ακόμη και στις δύσκολες μέρες που περνάμε, ήταν πολύ θετική, αφού στο σύντομο χρονικό διάστημα της δράσης συγκεντρώθηκε πάνω από ένας τόνος τρόφιμα. Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει το βαθύ αίσθημα προσφοράς που χαρακτηρίζει το λαό μας.
Όλη η διαδικασία έδωσε χρήσιμες εμπειρίες στους νεαρούς Προσκόπους, αφού έδειξε στη πράξη τη λειτουργία της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και την αγάπη για το συνάνθρωπο. Έτσι τα παιδιά μεγαλώνοντας γίνονται υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες δίνοντας λύσεις σε σημαντικά προβλήματα. Εξάλλου, μέρος της Υπόσχεσης που δίνει κάθε Πρόσκοπος είναι «να βοηθάει κάθε άνθρωπο, σε κάθε περίσταση».
Για την επιτυχία της δράσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Επίσης, τους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, καθώς και τις Διευθύνσεις των ακόλουθων Super Markets:
  • Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Πολυμέρη 163 (έναντι Νοσ/μείου)
  • Αφοι ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ: Λαρίσης 99 & Νεαπόλεως
Κωνσταντά – Σπυρίδη
Ηφαίστου 13
Αναλήψεως & Παγασών
  • ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Γρ. Λαμπράκη (ΚΤΕΛ)
Δημητριάδος – Κουταρέλια
Ιωλκού-Αχιλλοπούλου
  • ΜΑΣΟΥΤΗΣ: Κασσαβέτη 14 & 28ης Οκτωβρίου
Στόχος των Προσκόπων του Βόλου είναι η επανάληψη της δραστηριότητας σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς μπορεί οι γιορτές να πέρασαν, οι ανάγκες των συνανθρώπων μας όμως παραμένουν.
Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.