Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Βλάβη σε φρεάτιο αναστατώνει την παραλία...

Μια βλάβη στο φρεάτιο της ΔΕΥΑ και η επέμβαση αυτής για αποκατάσταση το μεσημέρι, την ώρα που τα καταστήματα ήταν γεμάτα, έφερε σε απόγνωση τους καταστηματάρχες που είδαν τους πελάτες τους να αποχωρούν, μη αντέχοντας την εικόνα και την μυρωδιά…
«Αυτές τις ημέρες προσπαθούμε να διορθώσουμε -αν διορθώνονται- τις ζημιές της κακής φετινής χρονιάς, αλλά μια οι διακοπές της ΔΕΗ, μια η ΔΕΥΑ δεν μας αφήνουν… Το μαγαζί μου άδειασε με μιας… Θα μπορούσαν να έρθουν το πρωί γι΄ αυτή τη δουλειά» μας είπε καταστηματάρχης της παραλίας.
Η ΔΕΥΑ Σκοπέλου από την πλευρά της υποστηρίζει ότι το...
μεσημέρι ειδοποιήθηκε για την βλάβη και τότε έσπευσε για αποκατάσταση.
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε την παραλία με λύματα μέχρι αύριο το πρωί, τώρα εκδηλώθηκε η βλάβη, τώρα επεμβαίνουμε. Θα πρέπει οι πολίτες να μάθουν να μην πετούν στα φρεάτια ό,τι να 'ναι και οι καταστηματάρχες να μην ρίχνουν στην αποχέτευση τα λίπη…» μας είπε το πολυμελές συνεργείο που βρέθηκε στην παραλία και επί ώρα έβγαζε από τα φρεάτια λίπη, πέτρες, πλαστικά μπουκάλια και λινάτσες.
Να σημειώσουμε για πολλοστή φορά από αυτό το βήμα κάτι το οποίο έχουμε αναφέρει και δια ζώσης στην διοίκηση της ΔΕΥΑΣ: η τοποθέτηση λιποσυλλέκτη στα καταστήματα είναι σημαντική για την προστασία του περιβάλλοντος και πρέπει να γίνει υποχρεωτική σε όλες τις παλιές και νέες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι λιποσυλλέκτες συγκρατούν τα λίπη και τα έλαια από τα υγρά απόβλητα πριν αυτά καταλήξουν στην κεντρική αποχέτευση και δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. αυτες οι δουλειες γινοντα πρωινες ωρες!
    ...
    ηταν η κατασταση πολυ ασχημη.. και πολυς κοσμος αναστατωθηκε.. και οσοι επιναν καφε, και οι επισκεπτες απο τα καραβακια, και οσοι ετρωγαν σεκοντινη αποσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΟΛΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ?????
    ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα την αποζημιώσουν αυτοί που ρίχνουν στις αποχετεύσεις τους λίπη, πέτρες, πλαστικά μπουκάλια και λινάτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.