Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Τι μας έφερε ο "Πρωτέας"

Για μια ακόμα φορά η μικρή εταιρία ΑΝΕΣ μας εξέπληξε με την χωρίς θορύβους προσφορά της στη μεγάλη γιορτή της Regatta που τερματίζει στη Σκόπελο αύριο.
Σε αίτημα για την μετακίνηση μεγάλου φορτηγού που μεταφέρει τον ήχο, η διοίκηση απάντησε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, επιβεβαιωμένο και από τους τοπικούς πράκτορες. Εντός δεκαλέπτου όχι μόνο βρέθηκε διαθεσιμότητα, αλλά και με έκπληξή μας προσφέρθηκε δωρεάν η μεταφορά, μεσούσης της υψηλής περιόδου και δεδομένης της μικρής χωρητικότητας του πλοίου.
Τελικά μέχρι στιγμής o “Πρωτέας” μας έφερε το “ΑΡΤΕΜΙΣ”, την ανθρώπινη συμπεριφορά στη στεριά και επί του πλοίου, το φτηνό εισιτήριο για όλους, τις επανειλημμένες προσφορές για πολλές δημόσιες εκδηλώσεις και έπεται συνέχεια...
?? μια άγνωστη θαυμάστρια

3 σχόλια:

  1. Μας έφερε την αλλαγή και μας έδιωξε από τη μιζέρια των τελευταίων ετών. Ήρθε κόσμος στο νησί μας για τους οποίους οι τιμές των εισιτηρίων ήταν απαγορευτικές. Βέβαια εξακολουθούν να παραμένουν οι τιμές απαγορευτικές από τον Αγ.Κωνσταντίνο λόγω του μονοπωλίου της Hellenic μας. Όλα τα εισιτήρια όσο αναφορά τα διάφορα γεγονότα στα νησιά μας ήταν δωρεάν , ενώ αντιθέτως από τη μεριά της Hellenic υπήρξε μία δήθεν μικρή έκπτωση. Πρωτέα μη σταματάς...........!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε κοπελιά, συγχαρητήρια για το σχόλιό σου. Πρέπει να μας γίνει βίωμα, το οτι αυτό το καραβάκι δεν πρέπει να το αφήσουμε να φύγει απ' τα νερά μας, γιατί μετά ουαί και αλλοίμονο σε μας. Η πολυαγαπημένη μας Χελλένικ, θα αυξήση τα εισητήρια 14% (όσο αποφάσισαν ερήμην μας) για να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος. Πιστεύω του χρόνου να σπάσει και το μονοπώλιο απο τον Αγ. Κων/νο, και έτσι να υπάρχουν και απο εκεί εισητήρια προσιτά στο πορτοφόλι μας.Όσον αφορά την ευγενική χορηγία του ΠΡΩΤΕΑ για την REGATA, πρέπει να πω για όσους δεν γνωρίζουν, οτι ο ΠΡΩΤΕΑΣ έδειξε για μια ακόμη φορα το κοινωνικό του πρόσωπο μεταφέροντας στον Βόλο όχημα του Δήμου χωρίς ναύλο. Και μακάρι να το ξανακάνει. Για προσπαθήστε κύριοι του Δήμου να στείλετε όχημα με την HELLENIC στο Βόλο, να δούμε πόσα θα πληρώσετε? Βέβαια απο το Δήμο μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί καμμία καλή κουβέντα για το πλοίο, αλλά δεν πειράζει,μιλούν τα γεγονότα από μόνα τους......ΠΡΩΤΕΑ σου εύχομαι τα καλλίτερα, και του χρόνου πιό δυνατά και με άλλο πλοίο, για να αλλάξουν χρώμα μερικοί, μερικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...όσο υπάρχει ο Πρωτέας θα έχουμε μια αξιοπρεπή μεταχείρηση ως νησιώτες.
    Αν φύγει, θα φεύγουν 100euro περίπου κάθε φορά που τολμάμε να πάμε στο Βόλο!
    Εννοείται πως το Άρτεμης ,θα την "κάνει" με ελαφρά πηδηματάκια μόλις ο Πρωτέας "λυγίσει" στον ανταγωνισμό.
    Στηρίζουμε λοιπόν το Πρωτέα με κάθε τρόπο( ακόμα κι αν δεν μας "βολεύει" τόσο ) για να ζούμε με ψηλά το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.