Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Αύριο η εκκίνηση της διαδρομής Σκύρος - Σκόπελος

Στην Aegean Regatta συμμετέχει και ο Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου σε μικτή ομάδα
με το ΝΟΑΘ με το σκάφος Cosa Nostra, ένα Archambault Grand Surprise 31
με κυβερνήτη το Δημήτρη Πετρά
Η 3η ημέρα του Aegean Regatta ήταν ίσως και η δυσκολότερη καθώς περιελάμβανε το πιο μακρύ μπράτσο του αγώνα. Οι αθλητές έπρεπε να διανύσουν 85 ναυτικά μίλια, καλύπτοντας τη διαδρομή Λήμνος – Σκύρος.
 Τα σκάφη, ανεξαρτήτως κατηγορίας, θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμα και σε άψογη κατάσταση, ώστε να ανταπεξέλθουν τα μέγιστα στη δοκιμασία που τους περίμενε. Το ίδιο ίσχυε και για τους ιστιοπλόους, όπου οι αντοχές και η εμπειρία τους δοκιμάστηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τον άνεμο να φτάνει μέχρι και τα 7 μποφόρ.
Με την εκκίνηση προγραμματισμένη στις 10:00 χθες το πρωί, ήταν η κατηγορία IRC η οποία εκκίνησε πρώτη για το μικρό όρτσα μέχρι το σημείο στροφής, από όπου θα συνέχιζαν για τη Σκύρο.
Τα ORCi και τα ORC Club ακολούθησαν με...
τις δικές τους εκκινήσεις και όντας οι κατηγορίες με τα περισσότερα σκάφη, δόθηκαν ιδιαίτερα δυνατές μάχες.
Έχοντας καβαντζάρει τη σημαδούρα των όρτσα, αρκετά απ' τα σκάφη βιράρισαν τα μπαλόνια τους, απομακρυνόμενα απ' τον κόλπο του Μούδρου, περνώντας έξω από τα νησάκια Κόμπι και Καστριά και αποχαιρέτησαν οριστικά το νησί της Λήμνου.
Αργά το απόγευμα, λίγο πριν τη δύση του ηλίου, τα πρώτα σκάφη εμφανίστηκαν στον κόλπο της Λιναριάς, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.