Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

'Εληξαν τα επιτυχημένα καλοκαιρινά προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Σκιάθου

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013 έληξαν τα καλοκαιρινά προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Σκιάθου διάρκειας 45 ημερών. Λειτούργησαν 2 καλοκαιρινά τμήματα: Κολύμβησης, η οποία γίνεται εδώ και 12 χρόνια και τμήμα beach volley. Στο δεύτερο συμμετείχαν 40 παιδιά Ε', ΣΤ' Δημοτικού και Γυμνασίου. Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στην παραλία Βρωμόλιμνος με υπεύθυνο τον καθηγητή Φ.Α. κ. Ζήκο Γιάννη.
Στο πρόγραμμα της κολύμβησης συμμετείχαν 105 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Στόχος ήταν η εξοικείωση με το υγρό στοιχείο με τη μορφή ασκήσεων σε παιγνιώδη μορφή στις μικρές ηλικίες και βαθμιαία ανάλογα με το επίπεδο η...
εκμάθηση βασικών τεχνικών στα τέσσερα στυλ της κολύμβησης. Δημιουργήθηκαν 7 τμήματα με υπεύθυνους καθηγητές Φ.Α. τους: Κουτσίκου Πόλυ, Κων/να Τσότσου και Τασιόπουλο Νίκο.
Με τη λήξη του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν αγώνες και επίδειξη τεχνικής στην κολύμβηση μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μπλουζάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.