Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ενθουσίασε ο Αντώνης Μιτζέλος στη Σκιάθο

Μια μοναδική παράσταση του Σκιαθίτη συνθέτη και σολίστα της κιθάρας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013, στο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι.
Ο Αντώνης Μιτζέλος, ο αγαπημένος Σκιαθίτης συνθέτης και σολίστας, μετά από 30 χρόνια πορείας στη μουσική, με παραστάσεις σε όλο τον κόσμο και μοναδικές συνεργασίες, επέστρεψε στον τόπο του για μια μοναδική συναυλία, υπογράφοντας το Πολιτιστικό Γεγονός του καλοκαιριού.
Την παράσταση χαρακτήριζε το πλούσιο υλικό, οι εναλλαγές, οι μουσικές εικόνες και οι ξεχωριστοί αυτοσχεδιασμοί, όπως αυτοί προέκυψαν από την αλληλεπίδραση του καλλιτέχνη με τον χώρο και τους θεατές. Για τον Αντώνη Μιτζέλο η...
παράσταση είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, αφού όπως είπε, «πάντα έχω τρακ όταν παίζω στον τόπο μου για τους δικούς μου ανθρώπους». Η παράσταση έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης, μαγεύοντας τους θεατές, χαρακτηριστικά άλλωστε είναι τα σχόλια τους, «Ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη βραδιά και το μουσικό ταξίδι που μας χαρίσατε», «Μαγική βραδιά, τονωτική ένεση στις μαύρες μέρες. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».
Στο μαγικό αυτό ταξίδι της μουσικής τον Αντώνη Μιτζέλο συνόδευσαν, με την κιθάρα και το μαντολίνο του ο σολίστας Μιχάλης Μπρούζος, με το βιολί και το φλάουτο, που εισήχθη για πρώτη φορά στην Κιθαρωδία, η μουσικός Κατερίνα Τεπελένα, χρωματίζοντας τις μελωδίες. Μαζί του στο τραγούδι ο εξαιρετικός Βασίλης Λέκκας σημαντικότερος ερμηνευτής γενιάς του και η νέα πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια Μαρία Αναματερού.
Έτσι για μία ακόμη φορά, η Κιθαρωδία, σύγχρονη και διαχρονική, έγινε μέσο διάδοσης της ''ψιλής κιθάρισις'', της λυρικότητας, της Ελληνικότητας και πάνω από όλα της πίστης ότι η μουσική είναι τελικά η μόνη αλήθεια.
Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο πολιτιστικός σύλλογος «Η Σκιάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.