Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Διαμαντής Παλαιολόγος”

Δέκα χορευτικά συγκροτήματα
Διακόσιοι χορευτές
Εξήντα συνοδοί
Δέκα μουσικοί
Διακόσιες σαράντα στολές
Τρεις χώρες
Πέντε λεωφορεία
Χοροί από δέκα διαφορετικά γεωγραφικά διαμερίσματα
Δεκατρία ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια
Η λίστα δεν έχει τέλος στο 1ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» που διοργανώνεται στη Γλώσσα 30 και 31 Αυγούστου.
Η συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων υπήρξε εντυπωσιακή. Περισσότεροι από 260 χορευτές και συνοδοί θα έρθουν στη Γλώσσα και τις γύρω περιοχές από την Παρασκευή 30 Αυγούστου ως την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας τολμά για ακόμα μια φορά και διοργανώνει το 1ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών προς τιμή του μεγάλου δασκάλου Διαμαντή Παλαιολόγου στη Γλώσσα. Το φεστιβάλ είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και θα γεμίσει η Γλώσσα για ακόμα μια φορά με μουσική, στολές, χορούς και επισκέπτες.
Η είσοδος για όλους τους θεατές θα είναι ελεύθερη.
Το τεράστιο εγχείρημα φυσικά δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τους εθελοντές, την υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου και των ακτοπλοϊκών εταιριών Hellenic Seaways και ΑΝΕΣ.
Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού να συνδράμουν με κάθε τρόπο για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου που έχει θέσει εκ νέου ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.