Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Aegean Regatta 2013 / Σαλπάρουν για Σκύρο

Με μία παράκτια ιστιοδρομία για τα ORC Club και μία ιστιοδρομία όρτσα - πρίμα για τα ORCi και IRC αντίστοιχα ολοκληρώθηκε η χθεσινή  δεύτερη ημέρα της Aegean Regatta 2013 στο Μούδρο της Λήμνου, με τον άνεμο να πνέει δυνατά και να προσφέρει ωραίο θέαμα αλλά και δυνατές συγκινήσεις.
Σήμερα 20 Αυγούστου στις 10 π.μ. θα δοθεί εκκίνηση για τα 85 συμμετέχοντα σκάφη στην απαιτητική διαδρομή των 85 ν.μ. Μούδρος - Λινάρια Σκύρου, η Τετάρτη είναι ημέρα ξεκούρασης για τους ιστιοπλόους και την Πέμπτη 22 Αυγούστου τα σκάφη θα ανοίξουν πανιά στις 10 το πρωί για την διαδρομή των 45 ν.μ. Λινάρια Σκύρου - Σκόπελος.
Την Παρασκευή το πρωί στις 11 θα διεξαχθούν στη Σκόπελο αγώνες όρτσα - πρίμα ή παράκτιοι και στις 8 μ.μ. της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και η τελετή λήξης της Aegean Regatta 2013 κάτω από την Παναγίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.